Østlandsscener

by Geir
1 views

Noen dager i Oslo uten annet fore enn å være på ferie. Selv om vi ikke skal påstå at våren var i anmars i hovedstaden, er vær aldri en hindring for å ta (gode) bilder. Her er et utvalg bilder som slapp gjennom mitt kritiske blikk.

[smugmug url=»http://ertzgaards.smugmug.com/hack/feed.mg?Type=gallery&Data=7866235_aiDVx&format=rss200″ imagecount=»100″ start=»1″ num=»100″ thumbsize=»Th» link=»lightbox» captions=»true» sort=»true» window=»false» smugmug=»false» size=»L»]

13 comments

vibeke 12. april 2009 - 16:36

Du har vært savna da, bare så du vet det 🙂 Nå håper jeg du holder deg her.
Mange flotte – ja, regelrett lekre – bilder her. De der fra Operaen liker jeg spesielt godt da. Stilige er de.

Reply
Geir 12. april 2009 - 17:18

Det var jo hyggelig å høre. Godt at bildene faller i smak. Selv syns jeg kanskje det ble litt mange. Men jeg får leve i troa at det er bedre med en far mange enn mange for få. Selv har jeg vel mest sansen for «Departing the scene», uten at jeg kan si helt hvorfor.
Ellers skal jeg prøve å holde meg her en stund nå. Du vil vel først og fremst merke det ved å se avataren min rundt omkring på forskjellige blogger. F.eks. din;-)

Reply
Ivar 13. april 2009 - 04:06

Mange flotte bilder her gitt… Artig å se bilder fra Operaen, siden jeg ikke har sett den med egne øyne.

Reply
Geir 13. april 2009 - 15:24

Hei Ivar,

Det er i hvertfall et knippe bilder som har sluppet gjennom sensuren – og det er da noe. Men jeg merker at det er én ting å ta bilder alene med god tid, en annen å gjøre det med familien som utålmodige tilskuere 😉

Reply
Petter 14. april 2009 - 00:08

Heiheihei! Bilder fra Sandefjord, jo. Også ga du ikke lyd fra deg. *fornærmet*

Reply
Tor Amundsen 14. april 2009 - 21:39

Det var ei lekker samling. Vælkømmin tælbarsatt 🙂

Reply
Geir 14. april 2009 - 21:48

Takk for det, Tor. Så får vi se om jeg fortjener et vælkømmin telbarsatt. Jeg har det med å stikke innom for så bare å forsvinne igjen for tiden. Desto hyggeligere at folk likevel kommer tilbake.

Petter: Sandefjord? Alt man ikke vet. Skal si fra neste gang, så møtes vi nede på brygga til en kald avalkoholisert pils. Jeg var der en hel time i Sandefjord mens sjefen sjekket ut noen nettvenner. Håper du kjenner igjen stedet 😉

Reply
Petter 15. april 2009 - 11:32

Brygga høres glimrende ut.

Det stedet er «en klassiker» å ta bilde av på kvelden etter at de har skrudd på vannet. Lang lukkertid, biler og lys kan gi fine resultater. Visste du at monumentet snurrer rundt?

Reply
Geir 15. april 2009 - 17:01

Nei, jeg rakk ikke å se det på de få minuttene jeg observerte det. Men jeg skal sjekke bildene og se om vinkelen har endret seg.

Da har vi en avtale neste gang jeg skal til Sandefjord by;-)

Reply
Petter 22. april 2009 - 20:25

Flotters 🙂

Reply
vibeke 3. mai 2009 - 22:25

Unge Ertzgaard! Jeg savner bloggoppdateringer fra din hånd. Jeg må nok opprette twitterkonto for å følge deg 🙂

Reply
Geir 3. mai 2009 - 22:28

Hehe, VIbeke. Det hjelper nok ikke så særlig mye med å følge meg på Twitter. Der er det like stille. Jeg har rett og slett veldig lite tid online for tiden. Alt annet har overtatt, men jeg kommer sterkt tilbake – mark my words

Reply
Olav 3. mai 2009 - 22:56

Stilige bilder fra Operaen! Fikk du sett inni hovedsalen? jeg ble egentlig ganske skuffa over at alt var i tre! Det var liksom veldig lite operaisk..

Reply

Leave a Comment

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.