10/52: Worn

A rundown house near Tananger. Photo© Geir Ertzgaard 2011

Subject of the X/52 this time was «Abandoned places». This house has been abandoned from at least since I moved to this part of the country 25 years ago, must be a record for an abandoned building close to a large town.

 

13 replies
 1. Simen S.
  Simen S. says:

  Spennende bilde Geir! Den grå siden og den sleipe grønskesiden 😉 Jeg gjetter at det er nordsiden av naustet (?)

  Det virker som om du har fjernet noen farger og bare latt grønnfargen bestå… eller? Tøft var det uansett!

  Svar
  • Geir
   Geir says:

   Takk skal du ha. Det er faktisk sørsiden av huset som står rett under en klynge med trær. Jeg har ikke fjernet farge, men lagt på et lite strøk med intensify (contrast( i Aperture og så dempet fargemetningen en liten tøddel, så dette var faktisk så nært opp til originalen som man kan komme når man legger på litt sterk kontrast;)

   Svar
 2. Anne Ueland
  Anne Ueland says:

  Tøft sted, her har de forseglet vinduene før det ble forlatt, veldig fortellende. Og stilig ståsted du har tatt bildet fra, nesten som du står bakenfor å lurer.. hihi Kjempebra løsning på tema Geir, av det forlatte huset.

  Svar
 3. Anne
  Anne says:

  Umiddelbart settes tankene i sving, for de veggene har sikkert opplevd masse masse 🙂 enormt bidrag, og bilde fra en spennende vinkel ikke minst.

  Svar
 4. Jelrik Nylund-van Berkel
  Jelrik Nylund-van Berkel says:

  Flott at man lurer litt på om det er svart hvitt eller bare grått hele stakkars huset. Gjetter på det siste siden man ser en fargeanelse i veggen. Dette huset er nok pensjonert en god stund siden; glemt og forlatt. Fint bilde

  Svar
 5. Ståle
  Ståle says:

  Liker vinkel og skummel-stemning på dette bildet med grønsken som de eneste antydninger til farge. Et bilde av et bygg som, på en annen tid av døgnet, er perfekt for å legge spøkelseshistorier til.
  Lurer litt på hvorfor rike Stavanger har såvidt mange forfalne hus strødd utover byen…

  Svar
 6. Vibeke
  Vibeke says:

  Ser du de vakre og forseggjorte vinduslistene, Geir? Det skal han ha, snekker’n, han kunne vinduslister. En gang har de kanskje vært ramme for sprossede vinduer. Hvitmalt. I en hage med roser.
  Jeg liker dette forlatte, og som jeg har skrevet hos flere denne gangen, det forlatte og styggvakre.

  Svar
 7. Stein-Evert
  Stein-Evert says:

  Forlatt, ingen tvil om det. Interessante detaljer som jeg selv liker å «gå nærmere etter i sømmene».
  Liker vinkelen bildet er tatt fra, gir linjer som gjør bildet mye mer interessant å betrakte enn om du hadde stått rett foran veggen.

  Svar
 8. Line Storlid
  Line Storlid says:

  Siden jeg ikke hang med sist uke og er så sen med å kommentare må jeg her og bare si meg enig med alt som har blitt sagt, og uten tvil et»flott» forlatt sted med en spennede (tenker jeg) historie bak seg. Flott løsning 😉

  Svar

Trackbacks & Pingbacks

 1. […] steder Anne: Naust i fjæra Vibeke Prestmo Valestrand: Rusten holk Geir Ertzgaard: Rundown This entry was posted in 52 Pictures. Bookmark the permalink. ← 9/52: The […]

 2. […] fjæra Vibeke Prestmo Valestrand: Rusten holk Anne Ueland: Abandoned and destroyed Geir Ertzgaard: Rundown Posted in Uketema, X/52-dagboka. RSS 2.0 feed. « 9/52 Tema for uke 9: Sanseinntrykk Tema […]

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *