Blue waters

Blue Waters

Blue Waters - from a place nearby

I usually don’t do artistic impression images, but some times you have to challenge yourself. This is again from Hellestø, I consciously panned the camera vertically to get the abstract feel, have adjusted the sliders in Aperture to get the feel I was looking for: The cold, blue waters and unrecognizable land on the other side. Some like this, some don’t. For me it’s an attempt at being creative and I’m quite satisfied with the result.

14 replies
  • Geir
   Geir says:

   Og gjett om jeg er klar over det. Du skulle bare visst hvor mange timer jeg brukte på å fjerne en del av den :-). Det er nesten så jeg er overrasket over at du fant de som er igjen…

   Svar
   • Geir
    Geir says:

    Et lite fototips til alle: Rens dataskjermen din. Da blir det lettere å se forskjell på sensorstøy og generellt skitten dataskjerm.

    Svar
  • Geir
   Geir says:

   Hallo Marilyn!
   Velkommen hit. Håper du ikke ble blaut:-P. Det er rart med sånne abstrakte bilder. Noen ser ingen ting i de, andre elsker de. Godt du får litt morro ut av det:-D

   Svar
 1. Anne Ueland
  Anne Ueland says:

  Dette likte jeg kjempegodt. Så spennende og flott. Kulden, havet og den uskarpe øya (?) i det fjerne. Håper jeg får se flere abstrakte bilder fra deg 🙂 God helg Geir. Hilsen Anne

  Svar
  • Geir
   Geir says:

   Det inspirerer, Anne. Får se hva det blir til. Jeg dras nok i en annen retning fotografisk. men innimellom er det jo lurt å presse seg selv litt.

   Svar
 2. Ståle
  Ståle says:

  Herlig bilde! Jeg er veldig glad i slike bilder, og har da lekt meg litt med dem selv også innimellom. Flott diffus følelse på grensen mellom det abstrakte og det reelle. Og den deilige blå stemningen som Jæren byr på. Takk for fin tur!

  Svar
  • Geir
   Geir says:

   Jeg vet du liker slike bilder, Ståle. Vi har jo diskutert det før, det er jo litt utenfor min vanlige alfarvei, men det er gøy å prøve ut nye ting. Jeg tror dette er så langt som jeg kan strekke meg i grenselandet mellom abstrakt og virkelighet. Det var en fin tur, og jeg er ganske fornøyd med bildet, takk!

   Svar
 3. Framed and Shot
  Framed and Shot says:

  And you should be too, this is great!! It really is an abstract but at the same time a photo. And it is nice to get out of our comfort sone and do something different every now and then!

  Svar

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *