By the lakeWe have a few small lakes around Stavanger, and on a lucky day you may see more than humans and lame dogs around it. Because of the cold winter, animals like these deer have drawn close to people and to the lake in search of food. The good side is that we are reminded that there are more creatures than two-leggers around, while at the same time these beautiful creatures bring small ticks. A lady we met around the lake today said that ticks are the most dangerous living things in Norway.

By the way, I’ve registered the blog on Bloggurat.

7 replies
  • Geir
   Geir says:

   Akkurat i dag er Stavanger virkelig verd å savne. Fint vær, vårfornemmelser og kos. Akkurat nå merker jeg hvorfor denne byen ble mitt valg (Merk: BLE: Jeg valgte den aldri, den valgte meg).

   Svar
  • Geir
   Geir says:

   Takk skal du ha, Tor. Det er egentlig helt tilfeldig at det havna her. Jan Ivar og jeg hadde en fotoworkshop via MSN i går kveld, og jeg nevnte at jeg hadde tatt noen bilder som havna direkte i bildegalleriet mitt men at han kunne ta en titt. Da skreiv han på sin fine måte at dette bildet definitivt hørte hjemme på bloggen.
   Ikke med apparat? Husk: Det beste kameraet er det du alltid har med deg, men det hjelper jo ikke hvis du ikke har med deg noen ting som helst. Ælgj er en av de kreka jeg drømmer om å få knipsa på en god dag, men kanskje ikke like ved sendtrum av Stavanger.

   Svar
 1. Daxeé
  Daxeé says:

  Finfint bilde a gitt. Sikkert kjempespennende å jage på sånne dyr. Jeg blir nemlig litt sulten av og til, jeg også. Og da kan det være greit å ha et sånt dyr å tære på…
  Har forresten gitt deg en utfordring på blåggen min, vofseonkel!

  Svar
 2. Ståle
  Ståle says:

  Deilig bilde. Fikk mer følelsen av de åpne afrikanske vidder enn Stavanger…
  Likte komposisjonen og enkelheten. ET bilde det er godt å hvile øynene på og drømme seg bort i.

  Svar

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *