Close

Et lite apropos – Tunisia ikke en dans på roser

Åtte menn i Tunisia sultestreiker for ytringsfrihet. De støttes av langt flere i andre land, som her i Sveits, hvor det sultestreikes i sympati med dem som kjemper for frihet og demokratiske rettigheter i Tunisia.

Nå har vi jobba – dvs. elevene har jobba -knallhardt med to store prosjekter de siste ukene. Lørdag gjennomførte de Pedagogikk for de rike-seminaret til toppkarakter (er stolt som en hane), og denne uken har de gått beina av seg i jakten på penger til innsamlingsprosjektet vårt i Phibun i Thailand.

Men fra i dag er det Tunisia igjen. Pussig da å lese i Aftenposten et innlegg om det undertrykkende regimet i Tunisia som skaper trøbbel for en FN-konferanse om internettets framtid. Artikkelen kan leses her og er skikkelig til ettertanke. Det er ikke bare lått og løye i det landet elevene nettopp har besøkt. Det er mye som skjuler seg bak forskjellige fasader.

Jeg nevnte Pedagogikk for de rike- seminaret. Nå skriver Aftenposten om prosjektet, og det er vi ganske stolte av. Her er innsalget i dagens utgave av avisa. Nå håper vi å få Stavanger Aftenblad engasjert i de tingene vi skal gjøre på linja framover. Hva det blir får dere følge med på sidene våre for å finne ut av, men vi kan love at det blir aksjoner ut i lokalmiljøet.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *