Life on there iver

Life on the river

Life on there iver

Relaxing at sunset, Pakse, Laos

It’s been a while since I published pictures here. The reason is quite simple: I’ve been traveling again, this time to Laos, Cambodia, Thailand and Hong Kong. Since returning last Friday I’ve been hit by the heaviest jet lag ever, sleeping at all hours, hurting at the cold and the inability to function as a normal person, and spending the rest of the time working through my images from the trip.

[EXPAND Les mer og se bildet]This one is just a teaser, but I promise you: If you ever opt to bring your backpack to Laos generally and to the Champasak province, you’ll find the  easy life I know you’ve been dreaming of during those long, dark hours of stress and hard work. For a photographer with time on your hand and empty memory cards, Champasak, Pakse and Si Phan Don is a heaven on earth.

Life on there iver

Relaxing at sunset, Pakse, Laos

[/EXPAND]

10 replies
 1. kamilla
  kamilla says:

  Gleder meg til å se flere bilder fra turen din!
  Har selv kommet tilbake etter 5 ukers tur i Kina og Japan, på studietur dog ikke fototur. Mange spennende motiver og mye å observere (enda mer frustrasjon over å ikke ha tid til å stoppe opp å fotografere alt mulig). Hadde aldri helt roen på å få til noen gode blinkskudd, men jeg prøver hvertfall å få det beste ut av hvert enkelt bilde jeg tok i forbifarten. :-)

  Svar
 2. Geir
  Geir says:

  Jeg syns du har klart å få med deg mye på fem uker – har jo fulgt med på Flickr;). Men jeg kjenner meg igjen. Har gått gjennom alle bildene fra Laos, og sitter igjen med 15 – 20 bilder jeg på en eller annen måte kan bruke. Jeg tror det mest undervurderte verktøyet når det gjelder reisefotografering er tid. Det er aldri nok av den. Alernativet er at du alltid har med deg kameraet, men det fungerer ikke alltid det heller.

  Svar
  • Geir
   Geir says:

   Men det du kanskje ikke la merke til, var kvinnen som ligger framme i båten. For meg løfter det bildet fra «ikke så verst, ganske fornøyd»-stadiet til «oi sann, her fikk jeg visst til noe»-stadiet. Det kommer flere bilder, selv om de kanskje ikke har samme effekt som dette.

   Svar
 3. André Berg
  André Berg says:

  Flott bilde Geir! Er historie, følelse og opplevelse knyttet til det bildet som jeg som betrakter får ta del i.

  Del gjerne noen ord om opplevelsen du får når du har forstørret det og har det på veggen! ;)

  Svar
  • Geir
   Geir says:

   Hvis det kommer på veggen, André. Er redd forstørret utgave vil avdekke for mange av de tekniske svakhetene i bildet;). Men kanskje det er en idé? Der har vi muligens kveldens prosjekt.

   Svar

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg inn en kommentar