Hei & hopp t Nils John

HK173872.JPG

Vess du trudd at de her flaggan va heinta frå 17. mai, så tar du heilt feil. Det her e næmli tatt frå flaggborgen t hainn Nils John, som beæra oss me å fyll 40 år på laurdan. Dvs. fylla har hain vært gjennom før, men feiringa tok vi på lørdan, å de e enda bærre så vidt å klare å gå enda.

Vess dåkk trur at det skyldes ferr hal feiring, så har dokk rætt i det. Men hal på ein annan måte enn det norske folk vanlevis pleie å feir på me kark å fæst tresko å sånt. Nei, her va det innebandy å kanonbaill å stafett å spinning på Aktiv treningssenter så vi gamlingan knapt klart å gå ættepå.

Trist e det jo at Nils John e den næst siste tå tur & fæstgjængen som fylle 40, så nu har vi bærre hain Asbjørn igjæn før aill mainnebeina må begynn å tæl ne t 50-årsdan. Dein e hal å svælg den, guta.
No e det heldigvis trur æ nån veikaj som fræmdeles har litt igjæn ta ungdomstia, så dæøm fr gjør ka dæm kain for å hoild oss anneran ung.

Ã…kke som, hipp hipp hurra t Nils John for en aldeles strålandes markering ta din inntreden i voksenverden. Vi hylle dæ!

nilsjohn.jpg

What a man, what a man, what a migthy fine man… Vi kain vel forstå Gretes utbrudd: Hi’sm ai mæn.
At akkurat hain ska hoill sæ så godt, derimot, e vansklear å svælg.
Foto: Geir E

1 svar
  1. Joveig
    Joveig says:

    Det med «gamlingan» og sukkinga og klaginga fÃ¥r stÃ¥ for egen regning.
    Vi holder oss da godt, noen av oss da!

    Svar

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *