[instapress userid=»geirsan» piccount=»3″ size=»300″ effect=»fancybox» title=»1″]
Jeg ble litt inspirert av Thomas på Autofok.us i dag. Han skrev en liten sak om sin duppedingsavhengighet, og spesielt om avhengigheten av sin iPhone 4. Ikke det at iPhone var så genialt, andre smartphones er mindre klamme enn Jobofonen, men den har én ting ingen andre smartphones har enda: Den lille app-en Instagram.

Da kom jeg også på at jeg også har Instagram, men av en eller annen grunn har jeg brukt den bare en gang – og resultatet ser du over. Ett forsøk er jo alt for dårlig for en som påstår han er interessert i foto og duppedingser, og spesielt foto, Apple og duppedingser.

Siden jeg drar til Kenya i natt med sekken full av fotoutstyr, var Thomas sin lille artikkel en liten utfordring til en som av og til føler at han etterhvert  har tatt de samme safaribildene og slumdogbildene flere ganger enn det han har godt av, og at kanskje Instagram kunne være en måte å ta bilder av disse stedene som jeg ikke har tatt før. Ja faktisk hjelpe meg til å se Kenya fotografisk på en ny måte. Det er på tide!

Så nå våger jeg å invitere dere med på en Instagram safari, så får dere se hvordan Instagr.am funker som reisefotografverktøy.

7 replies
  • Geir
   Geir says:

   Skal du? Spennende! Jeg gleder meg nesten like mye til å høre om din reise som å reise selv. Vi får ta en «prat» når jeg er tilbake igjen.

   Svar
  • Geir
   Geir says:

   Thanks, Marcie. Had it just been easier to upload images from Instagr.am to this blog, there would be more of the images. For understanding the text: Why not just do a Google translate?

   Svar
 1. Ståle
  Ståle says:

  Hmmm. HVor ble det av Instagramsafarien? Jeg skulle gjerne ha sett. Forøvrig må jeg få takke for mimrestjnd fra Embu. Ikke verdens beste bilder, kanskje, men likevel noen av dem jeg har hatt mest glede av de siste årene 🙂

  Svar
  • Geir
   Geir says:

   Det lot seg ikke gjennomføre teknisk. Så de kommer når jeg har koblet til iPhonen til maskinen her.
   Ellers fins det en type bilder som ikke handler om annet enn å fange opplevelsen, og på en time var det alt jeg fikk til fra Embu. Bildene dokumenterer, men de virkelige opplevelsene sitter et eller annet sted innabords.

   Svar

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *