Interressert i hva jeg leser? Ta en titt på "Fra bokhylla"

by Geir
1 views

Jeg driver ikke en bokblogg på nivå med den min bror så glimrende Skrift. Men jeg leser da mine bøker jeg også, og fører en slags loggbok over de her på bloggen min.

I venstre kolonne finner du en avsats med tittelen «Fra bokhylla». Der finner du hvilke bøker jeg leser, hvilke som står på leselista og hvilke jeg har lest ferdig. Ved å trykke på en hvilken som helst av disse bøkene vil du bli ført til en egen oversiktsside med anmeldelser, karakterer og litt statistikk fra mine lesevaner.

Det er hyggelig om du stikker innom, og gledelig hvis du inspireres til å lese en av de bøkene jeg selv har brukt tid på – aller senest «Life after God» av Douglas Coupland.

Leave a Comment

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.