Jeg skal bare plassere meg på kartet

Da er Verden og vestkysten plassert der bloggen hører hjemme.

Man vil gjerne ha trafikk på bloggen sin når man først bruker litt av tiden sin på den slags sysler, og det fins en rekke verktøy for både å skaffe og å måle de besøkene en får. Jeg skal ikke gå inn i en lang filosofisk betraktning om hvorfor man vll stille seg åpen for hugg på denne måten, hvorvidt det er en egosentrisk eller narscistisk syssel, eller om det ligger bedre hensikter bak. Jeg driver nå en gang med det, og jeg liker at folk stikker nesa si innom her. Du kan se nede i footeren hvilke innpiskere jeg bruker, og du kan jo prøve de ut selv, men akkurat denne gangen skulle jeg bare plassere bloggen min på karet gjennom en av innpiskerne som jeg faktisk liker, Bloggurat. De gir meg blant annet mulighet til å plassere bloggen min på karet, og siden den heter Verden og vestkysten, er det jo på sin plass å plassere meg der bloggen hører. Og dermed har jeg plassert min blogg i Stavangernorske bloggkart!

1 svar
  1. Ståle
    Ståle says:

    Flinke gutt! Med de milliardene av treff du har her inne, forstår jeg at jeg har gått glipp av noe inne på bildesafarien min, ja 😉
    Fint kart 😀

    Svar

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *