Muse-iiiiiiiiiik i mine øra

Nu har æ endeli gjort det Raul Leonardo Rojas fra Ytre Arna og Valparaiso har mast på at æ mått gjør no i et heilt år – æ har kjøpt mæ ei plat av Muse. Plata heite Absolution å d betyr tilgivelse eller rænsning. ø… jammen mæ trur æ at æ trøng rænsing ætte å ha sutte foran iMacen med iTunes på og hørt mæ gjennom ei times lang lidelseshistorie med vining frå gitara, piano, syntesaisera, tromma, kor, vokkalista å æ veit itj ka. Det hær e i samme lidelsesfulle kattegori som Radiohead og aindre subkulturelle supersutrera. Melankolin hæng så tungt over den hær musikken at æ snart må kjøp mæ rægndrakt t å ha innendørs.

Om æ likt plata? E du gal! På en skala fra 0 te 10, så gir æ 11. Spessielt titteln på dein næst siste sangen satt som ei kula … mjaaaa: Last words from a dying atheist failt i smak. Den innspirert mæ te å skriv ein sang t Raoul som tipsa mæ om Muse. Sangen ska heit Last dance from a happy anarchobuddhist.

1 svar
 1. Raul Leonardo
  Raul Leonardo says:

  Bra at du likte albumet, det er kanskje det jeg synes er best av de tre Muse albumene som er ute nå. Men snart kommer jo faktisk et nytt et, det er jeg selv spent på.

  Er spent på den sangen du skal skrive. Vil ikke høre deg synge an, men jeg vil se teksten til an.

  Og forresten, den siste sangen heter «thought of a dying Atheist». Ikke «Last words» . Men du er tilgitt.

  Svar

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *