Ertzgaard på nett

Her er hva det handler om:

Noen er førti og har allerede besøkt alle verdens land. Andre bruker lang tid på sakte og i rykk og napp dekke denne lille blå kloden som vi er så glad i (å tråkke ned). Jeg er fra Verdal i det som en gang het Nord-Trøndelag har kommet halvveis både i livet og i forsøket på å besøke alle verdens land. Heldigvis har jeg mye igjen før jeg når mitt mål, og mens jeg sakte strever meg mot dette målet deler jeg mine erfaringer og gleder gjennom denne bloggen..

Det fins mange reiseblogger der ute. Hvorfor skal du bruke tid på min?

Et hyppig brukt ord i reiseskildringenes verden – en verden som etter min oppfatning var på sitt beste før Paul Theroux begynte å reise med bil, og Gavin Young la inn årene – er ordet «jeg». Bucket lists og Selfies er en viktig del av moderne reisekultur. Reisen og menneskene på den andre siden av billetten får gjerne en nedtonet plass.  Reise er noe man gjør for å møte det fremmede og de andre, og å speile oss selv i dette. Dette er noe jeg ønsker å formidle gjennom disse sidene.

Jeg håper du liker det  du leser, og jeg håper du vil være med meg lenge. Å rekke over en hel klode skal ta lang tid, å formidle gleden av å gjøre det er også et prosjekt som raskt tar et liv.

Bloggeren himself

Bloggeren himself

Geir bor nå i Stavanger, og underviser i foto på folkehøgskole, og det sies om ham at han er bedre til å skrive enn å fotografere. Jaja...

Av faglige merittlister har han redigert boken Reisens pedagogikk, av personlige meritter har han nettopp vært i Chile og spist enchilladas og drukket Pisko Sour. Det siste må du ikke si til noen, for han tålte det ikke så godt.

Geir liker spissformuleringer. Det er de som skaper engasjement, og uten engasjement stopper vi opp.