Afrika i bilder

Har du lyst til å følge med på hva som skjer i mer eksotiske hjørner av verden, er BBC sin nyhetstjeneste på nett en nødvendighet å få med seg. Spesielt god er Afrika-dekningen deres, og denne gangen har jeg lyst til å følge opp tråden fra 24 Nairobi.

På samme måte som 24 Nairobi prøver å vise den kenyanske hovedstaden fra innbyggernes synsvinkel, har BBC både en ukentlig og en daglig serie som de kaller Africa in pictures . Her oppfordrer de lesere fra hele Afrika å sende inn sine bilder fra uken som gikk. Enda et eksempel på den gode tanken at er vi virkelig interessert i folk, så vil vi høre deres egne historier, ikke fortelle de for dem.

africa_in_pictures.jpg

Facimilie fra BBC sitt nettsted, bilder fra Afrika denne uken.

15 replies
 1. Geir
  Geir says:

  Godt observert. Jan Ivar. Det ligner faktisk veldig pÃ¥ bildet «Bak Gare St. Lazare» fra 1932.

  Det er spennende å se andres vinklinger på verden, Joakim. Regner med at lysten til å reise ikke minsker med å se slike bilder ;-).

  Broder: Du må ikke følge opp alt!;-9

  Svar
 2. Joakim
  Joakim says:

  Jeg har allerede begynt å spare til en rundtur rundt i Hellas og Tyrkia Geir, og tenkte faktisk på om jeg ikke skulle besøke Afrika også.

  Svar
 3. vibeke
  vibeke says:

  Hadde vel sett bra rart ut med en gammel dame sammen med alle de hippe tenÃ¥ringene vel 🙂
  Men trenger vel forsåvidt ikke være nitten for å reise til Zambia.

  Svar
 4. Geir
  Geir says:

  Jeg er en gammel mann sammen med alle nittenåringene. Og vi er flere.
  Men jeg har faktisk seriøst vurdert å starte med fototurer til spennende steder i verden. Gjøre det mye billigere enn de som tar masse penger, gi autentiske opplevelser og samtidig lære folk hvordan de skal ta bedre bilder enn de tok i går.

  Svar
 5. Geir
  Geir says:

  Nå må du ta deg sammen her, Vibeke. Du har en viktig oppgave som skal leveres i løpet av fjorten dager, og så bruker du søndagen til å ha det trivelig?

  Svar
 6. Geir
  Geir says:

  Joakim: Tror du det hadde vært marked for det? Lurer på om jeg skal legge ut en ny PollDaddy for å se hvor mange som ville hevet seg på en tur til 12000 kroner.

  Svar

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *