Been there, done what?

Det fins noen som er opptatt av hvor mange land jeg har besøkt. Aller mest meg selv, selvsagt. (Kanskje bare meg selv?). Men en eller annen gang sa jeg i et lyst øyeblikk at et av vÃ¥r tids store statussymbol er antall eksklusive stempel i passene. Siden jeg er forpliktet til Ã¥ støtte opp om mine egne lysglimt, kommer her listen over de landene jeg har stempel i passet fra… dvs. med noen forbehold:

I og med at EU og Shcengen har ødelagt for mye av den leken, kan ikke lenger stempel i pass alene være kriterium for om du har vært i et land eller ikke.

Her finner du et kart som viser hvilke land jeg har vært i. Enste gyldige kriterium, er at du har satt foten innenfor et lands grense på utsiden av en flyplass! Jeg skulle for eksempel veldig gjerne ha sagt at jeg har vært i Italia, men ti minutter med bena på asfalten i Roma er ikke godt nok.


Lag ditt eget kart over land du har besøkt
eller eller skriv om det på http://www.world66.com .

2 replies
  1. Ståle
    Ståle says:

    Stilig. Og så så artig det er at det ser ut som om du har vært i HELE KIna når du bare har vært noen timer i Hong Kong ;-). Og at jeg har vært i hele USA når jeg egentlig bare har vært innom et par stater. Slike overdrivelser er hyggelig!

    Svar

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *