Bilder fra Simbasland

Det er ikke fritt for at jeg føler meg litt priviligert som kan legge turen til Kenya igjen. Vel, «alle» drar til Kenya for tiden, bestemødre fra Brøttum, syklubber fra Senja, kamerajegere fra Kvinesdal … og jeg. Men jeg er priviligert likevel. Og turen, som denne gangen varer fjorten dager, gir meg et spark bak til å rydde opp i de vel tusen bildene jeg allerede har fra ungdomslandet og gjøre plass til nye bilder. Hvorfor skal jeg ellers drasse på tungt fotoutstyr hvis bildene bare ligger og konkurrerer om plass i det for alle utilgjengelige billedarkivet på Macen min? Men nå har jeg altså rydda, og sitter igjen med snaut hundre bilder som fortjener litt mer oppmerksomhet enn de andre. Håpet er at du også skjønner at jeg er priviligert når du ser bildene, og at du kanskje får farta opp og bestiller deg en billett til Kenya selv en dag?

[smugmug url=»http://ertzgaards.smugmug.com/hack/feed.mg?Type=gallery&Data=9845395_ZDJiE&format=rss200″ imagecount=»18″ start=»1″ num=»100″ thumbsize=»Th» link=»lightbox» captions=»true» sort=»true» window=»false» smugmug=»true» size=»L»]

6 replies
 1. Inger Johanne
  Inger Johanne says:

  Visst er det en drøm å reise til Kenya og kunne oppleve dette selv. Jeg tror imidlertid jeg i stedet må fryde meg over bildene du viser oss.
  Måtte du få en fantastisk tur Geir, og jeg krysser fingrene for at du kommer hjem beriket med nye og flotte opplevelser og mange bilder på brikken.

  Svar
 2. vibeke
  vibeke says:

  Jeg reiser til Kenya med deg som reiseleder, ikke sant? Du får tipse meg om neste tur, eller gjøre som du antydet her i fjor, legge opp til en foto-blogge-tur. Det hadde vært noe det.

  Svar
 3. Ane
  Ane says:

  Vel, alle får vel ikke dratt til Kenya! Og ikke minst, alle får ikke opplevd det dere opplever på en tur med tanke på samhold og ekstreme opplevelser!

  Jeg har eksamen imorgen og bedriver derfor tiden på facebook og diverse blogger – veldig fornuftig!

  Du må ha en god tur til Kenya med klassen! 🙂

  Svar

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *