Blogger du om Afrika?

Hvis du selv blogger jevnlig om Afrika, bor i Afrika og blogger, er afrikaner som blogger i en norsk sammenheng?
Kjenner du noen som blogger jevnlig om Afrika, bor i Afrika…. osv…

Det hadde vært veldig fint om du gav lyd fra deg, enten i kommentarfeltet her, eller ved en av de andre kanalene jeg er tilgjengelig på.

11 replies
  • Geir
   Geir says:

   Ja, jeg er klar over henne. Har vel nevnt et eller annet sted at det er en av de aller beste bloggene der ute.
   Kjenner du henne? Det er ihvertfall stor interesse om livet hennes og for besøk til Namibia.

   Svar
 1. Chi
  Chi says:

  Hepp!
  Her er jeg! 😀
  Men det vet du jo allerede, Geir.
  Så merkelig tilfeldigheter forresten, mens jeg tygget og forsøkte å fordøye ditt innlegg om å reise (fant deg via Sonitus), så…var du innom meg. Forskjellen er bare at jeg fremdeles tenker… 😉

  Jeg sendte linken til bloggen din til en annen vagabond også, og har bokmerket deg slik at jeg kan komme tilbake på flere besøk.

  Svar
 2. Geir
  Geir says:

  Mener du at jeg har sluttet å tenke, Chi?:-P Veldig hyggelig å se deg her. Bloggen din er noe av det aller beste som fins der ute. Det er nokikke så tilfeldig, jeg er nemlig innom bloggen din ganske så ofte og syns den fortjener all den oppmerksomheten den får – om ikke mer. Du har til tider veldig sterke historier å fortelle. Håper du finner litt å reflektere over her framover.

  Jeg tar med glede i mot alle mulige linker til mange forskjellige blogger som berører Afrika.

  Svar
 3. Chi
  Chi says:

  *Ler*

  Mmmmm… Men nå er jeg også ferdig med å tenke. 😉

  Jeg har tenkt og tenkt på om måten jeg reiser på har forandret seg og…ja, den har kanskje det. Jeg merker at jeg tar i bruk flere gadgets og duppeditter. Men jeg er ikke helt på iPhone-har-et-svar-på-alt enda.

  For meg er det noe spesielt med LPs, jeg bare…må ha guidebøkene. Og jeg bruker dem, selv om de er helt utdaterte. I løpet av en reise så blir jeg venn med boka, og det fester seg minner til den. Det er nesten slik at jeg kan bla i den og huske reisen. Mine egne opplevelser altså, ikke nødvendigvis det som har blitt skrevet. Men jeg innrømmer at jeg mer og mer bruker online ressursene på lonelyplanet.

  De siste årene har jeg blitt så stasjonær. Jeg reiser annerledes fordi jeg reiser på safari heller enn en backpacker-reise. Man tar ikke så mye hensyn til plass og vekt etc, men tenker mer på at campingutstyret skal være komplett og at man har med seg de små ekstratingene som gjør teltlivet litt mer overlevelig. For eksempel at man har med seg alle råvarene for å lage en god middag ved leirbålet osv osv.

  Det er utrolig hyggelig med en slik positiv tilbakemelding på bloggen Geir. Det setter jeg virkelig pris på. Det er ikke alltid man føler at man når ut til leserne i bloggiverset.

  Ha en riktig god dag!

  Svar
 4. Geir
  Geir says:

  Jeg er med deg i det du tenker her. Og godt tenkt er det også. Tror kanskje neste innlegg fra meg, som sikkert dukker opp en gang – og som spesifikt handler om å reise i Afrika – kan være enda mer interessant for deg.

  Jeg sier meg skyldig i at guideboken har blitt mindre viktig etterhvert. Men jeg kjenner meg igjen i måten du beskriver at du bruker den. Det er en grunn til at de står i bokhylla og ikke er stuet vekk på et eller annet kott. Det en slags trofé, på samme som vann fra Dødehavet som jeg har stående i en flaske, eller urnen med sand fra Maya Bay hvor The Beach ble spilt inn.

  Bloggen din blir lest. Du har en oppmerksomhet som mange ønsker seg. Den er fortjent – men det er kanskje vanskelig å merke det når du sitter på en farm i Namibia?

  Svar

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *