blogging fra iBlogger

Noen sier at det ikke går an å kombinere Bluehost og tredjepartsskribenter som iBlogger og Ecto når du vil publisere noe på en WordPress-installasjon. Hvis du kan lese dette, er denne påstanden motbevist.

7 replies
 1. Geir
  Geir says:

  iBlogger: Et iPhone-verktøy som lar deg blogge direkte fra iPhonen din. Fordelen: Veldig fin ting for enkle oppdateringer «On the road» hvis du ikke vil drasse på en laptop. WordPress har en lignende iPhoneapp, men denne er mer fleksibel.
  Problemstillingen, Grøftekanen og SerendipityCat, er at Bluehost, kanskje den beste og mest fleksible nettleverandøren i verden, ikke har gjort det mulig for meg å blogge ved å bruke enkeltprogrammer som Ecto eller MarsEdit, men «tvunget» meg til å blogge fra en nettleser, noe jeg syns er litt tungvindt. Derfor skulle i prinsippet iBlogger også være et problem. men det gikk altså, og det syns jeg er bra.
  Om det er noe du bør ha, Jan Ivar, avhenger om du har lyst til å blogge tekstbasert mens du er i farta, eller om du vil bruke bilder og film i tillegg. Slik jeg ser det er iBlogger ideell for korte innlegg og innlegg der du bruker bilder tatt med iPhonen din. Regn med at dette skjer mer og mer på denne bloggen.

  Comprendo, no?

  Svar
 2. Shamini
  Shamini says:

  Så flott bloggen din har blitt! Jeg skammer meg, det er for lenge siden jeg var innom deg. Den er ren, stilig og lettlest – I like! Uansett, hjertelig takk for tipset. Jeg har selv «WordPress2» til iPhone, men den bugger endel og har heller ikke støtte for våre særtegn. Nå har jeg jo begynt å blogge på engelsk igjen da, så det er strengt tatt ikke noe problem lenger, men iBlogger skal absolutt sjekkes ut! 🙂

  Ellers håper jeg at du har det bra!
  Ha en fortsatt fortreffelig kveld. 🙂

  Svar
 3. Geir
  Geir says:

  Tusen takk, Shamini. Det var da hyggelig at du liker innredningen her. Har jobba litt med den, kanskje mer enn jeg har jobba med innholdet. Du har nemlig ikke gått glipp av så veldig mye rent tekstmessig.
  Jeg syns iBlogger er veldig stabil og grei, har aldri opplevd problemer med den. Men den har økt i pris. Jeg slengte meg på et gratistilbud, nå tror jeg den koster 29 kroner, og det er jo ekstremt dyrt til å være en nettappliasjon;-).
  God kveld til deg også. Og hvis du lurte: Jeg er innom siden din hver gang du skriver, men jeg føler jeg har lite å bidra med når det gjelder makeup og importerte klær og sånt fra USA. Det gjør likevel ikke bloggen din mindre interessant. Det er bare en litt annen verden enn den maskarafrie jeg beveger meg i;-).

  Svar
 4. Shamini
  Shamini says:

  iBlogger ja, jeg har ikke fått somla meg til å teste det ut enda, men jeg syns ikke 29,- kroner er allverden å gi for en applikasjon som både fungerer og er kjekk å ha? Vi har blitt for bortskjemte med «warez» og «piratware» i disse dager, men jeg syns fortsatt at man skal betale for de programmene man liker og drar nytte av. Hvorfor ikke støtte den som har lagd det? Jeg var nettopp borti noen som sutret noe voldsomt over reklamene i Spotify, men jeg ser ikke problemet når det er både enkelt og billig å kjøpe seg en premium-konto, og på den måten slippe reklamene – for ja, de er slitsomme. Noe skal man ha å klage over.

  Jeg er forøvrig veldig glad for at du er innom hos meg fortsatt! Jeg beklager (oppriktig) at det er blitt litt i overkant med sminkeinnlegg hos meg, men jeg pleier å trøste meg selv med at så lenge jeg ikke har noe å skrive om når det kommer til kommune eller NAV, så står det relativt bra til i heimen. 😉 Nå skal jeg imidlertid straks i kast med NAV igjen, så det vil snart vise seg om jeg får noe annet å skrive om enn.. vel, maskara og sånt!

  Uansett, jeg legger igjen en god klem til deg i natta – bare sånn at du vet at jeg setter pris på alle leserne mine! 😉

  Svar

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *