Blogging med mening

by Geir
8 views

I følge mitt forrige, dypt reflekterte innlegg, Hvorfor blogger Norge?, er ikke blogging annet enn et rop om oppmerksomhet. Og det er jo helt riktig. Men blogging kan brukes til noe mer vettug enn å trykke ut private tanker og publisere familesnapshots fra store utenlandsreiser som ingen er interessert i.

Global Voices Online er et nettverk av bloggere fra hele verden som har påtatt seg den enorme oppgaven å være utstillingsvindu for meningsfulle blogger fra hele verden – med et fokus på land og fellesskap utenfor USA og Vest-Europa, for å sitere GVO er en glimrende måte å holde seg orientert om hva personlige stemmer verden over og utenfor den vestlige sfære er opptatt av. Global Voices beskriver sin oppgave slik:

Global Voices seeks to amplify, curate and aggregate the global conversation online – with a focus on countries and communities outside the U.S. and Western Europe. We are committed to developing tools, institutions and relationships that will help all voices everywhere to be heard.

Jeg bruker Global Voices for å få kontakt med kenyanske bloggere ifm. en studietur vi skal ha til Kenya i oktober. Jeg skal skrive mer om kenyansk blogging etterhvert som jeg får satt meg mer inn i det.

Blogged with Flock

2 comments

Alexander 5. september 2006 - 17:01

Blogging med mening ja..
Vet ikke helt hvordan min blogg skal forandre verden eller måten folk tenker på, men det er jo en grei plan å ha på sikt.

Angående Wordpress: Jeg har lyst til å gjøre det, men på to betingelser:

1: Kan du nominere meg til en gmail-konto, eller har et forslag til en annen e-mail jeg kan bruke, ettersom wordpress ikke liker at jeg bruker hotmail..

2: Kan jeg overføre template’et mitt sÃ¥nn som det er nÃ¥, med linker og det som jeg har konfigurert selv?

På forhånd takk, din Knut..

Reply
geirsan 5. september 2006 - 18:51

1. Gmail-konto er på vei.
2. Sånn i stor grad. Du kan tilpasse WP omtrent slik du vil, og flytte over det meste. Vi kan ta det på MSN en gang.

Reply

Leave a Comment

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.