myBlogEdit

Av teite navn på programvare, må vel myBlogEdit være blant de teiteste. Men hvis det virker, betyr navnet ingen ting. Jeg har siden vi flyttet til BlueHost hatt problemer med å bruke Offline publiseringsløsninger på Ertzgaardportalen. Jeg har brukt Ecto, men Ecto vil ikke virke. Jeg har gått tilbake til Qumana, men Qumana roper «nei». MarsEdit har jeg kasta bort nok tid på som det er. Så nå tester jeg altså ut myBlogEdit, og hvis du leser dette, så har jeg endelig klart å finne en løsning som faktisk fungerer opp mot frustrerende Bluehost.

Bare til info: Dette er programmer som går på Mac OSX 10.5 (Leopard), så hvis du er Windows- eller Linux-bruker, så er ikke dette så veldig interessant for deg.

4 replies
  • Geir
   Geir says:

   Jeg lastet ned MarsEdit og prøvde det ut nå i dag, men samme resultatet igjen: Ingen kontakt med WordPress… Hvis jeg ikke finner noen løsning på dette, som innebærer å snu det store skipet Bluehost, så blir det nok myBlogEdit framover…

   Svar
  • Geir
   Geir says:

   Det har vel noe med litt økt fleksibilitet å gjøre. Jeg liker ikke å logge meg inn på WordPress for å skrive, og syns at brukergrensesnittet der er litt tungvindt. Disse offline-programmene har en del funksjonalitet som jeg setter pris på.
   Om det er nødvendig vet jeg ikke, men det er i hvertfall enklere.

   Svar

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.