Det sjette bildet…

Det sjette bildet i den sjette mappa fins ikke på min datamaskin. Filstrukturen stemmer ikke. Jeg må minst enda et nivå lenger inn for å finne noe som i det hele tatt ligner på bilder. Så jeg valgte i stedet å ta utgangspunkt i mappene mine i Smugmug-galleriet, og startet på Reise-bildene mine. Der var det minst sjangse å finne bilder av ungene mine eller andres unger som jeg ikke har til hensikt å legge ut på Nettet. Men i den sjette mappa av reisebildene fant jeg dette bildet fra Royal Palace i Phnom Penh.Dette er selve kroningshallen, en av flere fabelaktige byggverk som er satt opp til glede for Phnom Penhs befolkning og til ære for kongefamilien. 

Som med alle tempelområder i storbyer i Sørøst-Asia, så krever det en god del å besøke slike steder. De gjør seg bedre på bilder enn i virkeligheten, rett og slett fordi man hele tiden ledsages av en kvelende varme som tar brodden av en hvilken som helst lyst til sightseeing. Det er såvidt man orker å knipse noen bilder i det ellers så ekstremt fotogene området. Først når det er kveld kryper temperaturen ned mot under 30 grader, men da stenger de også butikken. Enhver tanke om å beskue herligheten i fornuftig temperatur, eller å forevige prakten i kveldslys, kan bare fortrenges. Royal Palace er laget for fotografering på dagtid. Du kan lese mer om Phnom Penhs Royal Palace på Wikipedia.

Royal Palace. Foto: C'est moi

Spindellett utfordret meg – og jeg takket gladelig ja til utfordringen, selv om jeg har gjort denne bloggen til tagge- og memefri sone. Noen ganger må man gjøre et unntak.

5 replies
 1. vibeke
  vibeke says:

  Flott motiv!
  Og jeg tenkte vel at du hadde orden i sysakene med mapper og undermapper og mapper under der igjen.
  Jeg kommer med et ønske: Forstørr og lag 1000 biters puslespill av Royal Palace.

  Svar
 2. grøftekanten
  grøftekanten says:

  Stilig tempel 🙂 For en symmetri!
  Jeg er glad jeg slipper den kvelende heten og bare kan nyyyte bildet med PCen på fanget med deilig varme fra varmepumpa.

  Ønsker deg en strålende valentineskaldvinterklardag 🙂

  Svar

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *