En døråpner til den amerikanske iTunes-butikken

 

Det fins en måte å få tak i amerikanske filmer og serier fra enkelte kjente nettleverandører uten at du behøver bo i USA eller ha amerikansk adresse eller kredittkort. Her er en framgangsmåte jeg fant ut av i dag.

1. Registrer deg på www.itunesfairy.com. Hos iTuesfairy can du kjøpe deg Redeem Vouchers, altså gavekort hos iTunes. Du kan velge størrelsen selv fra 20$ og oppover. Dette skjer ved at du registrerer deg hos iTunesfairy og så kjøper voucheren gjennom f.eks. PayPal.

2. Registrer deg på www.jetcarrier.com. For å handle på iTunes US Store må du ha en adresse i USA. Den kan du registerere på Jetcarrier – et norsk selskap som skal gjøre det enkelt for hvermansen å handle varer fra USA uten å rote seg vekk i papirarbeid og tollregler. Gjennom Jetcarrier før du tilgang til deres amerikanske adresse, noe som godtas i forhold til en rekke amerikanske online-forretninger.

3. Lag en ny iTunes-konto. I stedet for å registrere deg med norsk adresse, registrerer du deg med adressen du før hos JetCarrier. For min del en adresse i New Jersey. I stedet for å oppgi ditt norske kredittkort for betaling, oppgir du voucher-informasjonen du får gjennom iTunesfairy.

Da er det bare å begynne å bruke voucheren din. Nå laster jeg ned et TV-program med Bono i Afrika som jeg har tenkt å bruke i undervisningen før vi drar på studietur til Kenya om tre uker. Programmet var gratis, og utilegjengelig på europeiske iTunes-butikker.

Senere skal jeg laste ned flere Afrika-filmer jeg kan bruke i forberedelsen av undervisning til Afrikaturen. Ganske enkelt genialt. Skal du handle vanlig, logger du deg på med din norske konto. Skal du finne noe du ikke før tak i i Norge. Logg deg på med din amerikanske konto. Noen betenkeligheter? Ingen. Dette er informasjon åpent tilgjengelig på nettet gjennom seriøse selskaper. Jeg har selv en .mac-konto som jeg har kjøpt hos Apple via deres amerikanske butikk. De har aldri gjort noe krøll ut av det.

2 replies
 1. Leif
  Leif says:

  SÃ¥ UNNGÃ… iTunesfairy.

  Der er også ei side som heiter itunesfairy som selger gavekort, men denne sida er driven av ei jente som brukar stjålne kredittkort, så Apple, og Ebay og Paypal jobbar for å få stoppe henne permanent. Så sjølv om ho vert anbefale her på forumet og du får kodane dine, er kodane anten tjuvgods, eller ho har brukt stjålne kort for å kjøpe dei, og der har vore iTunes brukarar som har fått sperra kontoen sin etter å ha veksla inn kodar som denne dama selger. Så UNNGÅ iTunesfairy.

  Svar
 2. geirsan
  geirsan says:

  Leif, kan du gi meg en presiering her? Er det snakk om at det itunesfairy som jeg nevner benytter stjålne kredittkort, eller er det snakk om et annet nettsted med samme navn? Det vil ha betydning for om jeg sletter denne bloggposten eller ikke.

  Svar

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *