It's a Jungle out there: Online billedredigeringsløsninger

Med Photoshop sin satsing på online-redigering av bilder med sitt Express-prosjekt, så har nettbaserte redigeringsmuligheter blitt en heit potet. Jeg har selv skrevet om programmet Picnik og gitt det mine anbefalinger – på et litt tynt grunnlag, og i dag skriver det svenske Bild och Foto om Pixlr, som også skal være et mer en dugende verktøy. Som alternativer til billedredigeringstraktorer som Photoshop CS4, Elements og Gimp (for ikke å nevne Aperture, Bibble og Lightroom), er nok dette enkle saker. Men hvis du har vanskelig for å bestemme deg for hvilke verktøy du vil bruke, så er disse onlineløsningene virkelig med på å skape enda mer forvirring.

Derfor hyggelig å kunne melde at i dag skriver Mashables Sean P. Aune om 20 online billedbehandlingsløsninger under tittelen 20 Great Online Image Editors.

Så hvis du er på jakt etter enda en grunn til ikke å gå ut og faktisk bruke kameraet ditt, men heller sitte inne og eksperimentere med enda flere løsninger, så har Mashable gitt deg enda et påskudd i dag.

2 replies
 1. Simen S.
  Simen S. says:

  Jeg har enda ikke behov for online redigering. Har mer enn nok å velge blant på maskinen, men det jeg savner er effektive og gode løsninger for organisering av bilder på server og dertil egnet ftp-backupløsning mellom Pc og server. Noen forslag?

  Svar
 2. Geir
  Geir says:

  SImen: Ikke jeg heller. Det var helst ment som folkeopplysning 😉
  Det andre du spørr om er en verre sak. Jeg lever i et Mac-miljø, og er er det jo andre regler som gjelder. Men jeg tror at Lightroom er en veldig god investering, også fordi den lar deg bruke løsninger som ftp og remote backup (tror jeg). Det skjer visst også automatisk, hvis du setter det opp slik.

  Svar

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *