Et lite forsøk med iPhone 3.0

Så har jeg skaffet meg iPhone OS3.
Jeg ramler ikke av stolen, men føler meg heller ikke snytt. Jeg merker bl.a. at norsk tegnsett er implementert fullstendig, noe som gjør hele skrivingen til en bedre opplevelse. Å kunne kopiere og lime tekst mellom applikasjoner virker også, i hvertfall mellom Safari og iBlogger som jeg nå skriver dette innlegget med. I det hele tatt har skriveprosessen blitt bedre, men tydeligvis har ikke tuktet tastatur blitt en universell løsning for alle applikasjoner. Den enkelte programvareleverandør må implementere det i din egen applikasjon. Det må det bli en endring på, selv om jeg regner med en høyoktanaktivitet på oppdateringssiden når det gjelder applikasjoner de nærmeste ukene. Andre ting? Lyd. Men desverre ikke til min iTouch enda. Forresten: Hvorfor benytter ikke Apple likegodt dette navnet i stedet for den mer tungvindte iPod Touch?
Beats me…

3 replies
  1. Geir
    Geir says:

    Det kan vel virke slik, Simen. Men det er vel helst sånn at kjenner du noe og det fungerer, så bytter du ikke. Dette innlegget kan vel misforstås også. Det er snakk om programvareoppdatering, ikke hardwareoppdatering, og jeg har enda ikke skaffet meg iPhone.
    Hadde jeg vært Windows-bruker, tror jeg at jeg hadde sett på den nye Google-telefonen til HTC. Den virker veldig fiffig, ettersom den totale integrasjonen som du får med iPhone og Apple enda ikke er like total på Windows.

    Svar

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *