Få bedre søk på bloggen din

Ønsker du at det skal bli enklere for besøkene dine å finne fram på bloggen din? En enkel Worpdress.plugg fra Giulio Ganci gjør hele søkeprosessen til en enkel, rask og meget oversiktlig oppgave. Pluggen heter Quick Search, den installeres ved å lastes opp til plugin-mappa, og virker med en gang. Når du har installert pluggen, er det bare å skrive inn søkeord i det søkefeltet du allerede forhåpentligvis har på bloggen din, og så kommer alle innlegg, sider og kommentarer som inneholder ordet opp i en lekkert organisert liste. Er du i tillegg av typen som liker å fikle litt med innmaten, kan du velge bredde, antall resultater på besøk i hver kategori, bakgrunnsfarger og forgrunnsfarger osv. Kort sagt en WordPress-plugg som faktisk er nyttig.

QuickSearch

Sånn ser et søk på bloggen min ut nå når jeg har installert QuickSearch av Giulio Ganci.

7 replies
 1. Geir
  Geir says:

  Hehe, Jeg lurte litt på hvordan det gikk til. Syns det så bra ut, jeg! Vibeke: Skal jeg installere den hos deg, eller fikserruesjæl? Eilif: Den tok seg godt ut hos deg. Dette er virkelig bloggforbedrerplugg.

  Svar
 2. vibeke
  vibeke says:

  Hvis jeg kommer til Stavanger i høst en gang, så kan jo du holde et privat kurs for bare meg. Et helgekurs i «hvordan innstallere innstikk på bloggen». Får det ikke til før jeg har hatt det private skulder til skulder kurset.
  Dessuten er det masse flotte innstikk her: http://www.blogreign.com/

  Svar
 3. Geir
  Geir says:

  Seff! Det var der jeg fant det. Hva skulle vi gjort uten gode, gamle Radiohode. Du er ikke den eneste som savner ham. Sjekk bloggen din om fem minutter 😉

  Svar

Trackbacks & Pingbacks

 1. Quick Search…

  Nå har jeg fått innstallert Quick Search etter inspirasjon fra Geir. Prøv den! Skriv et søkeord oppe i høyre hjørne og se hva som skjer.
  ……

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.