Close

God natt, og lykke til!

Dette er god natt og lykke til fra denne bloggen.

Månen står opp over Verden og vestkysten, v1. Akkurat denne bloggen med denne adressen tar nå kvelden etter 10 års historie som mitt personlige utløp for kreativitet og meningsterror. Men jeg skriver «akkurat denne bloggen med denne adressen». Jeg fortsetter en etasje opp i lenkehierarkiet. /geir forsvinner fra adressen, og Verden og vestkysten vil nå framover fortsette som www.ertzgaard.net.

Hvorfor?

Skrivingen har blitt sporadisk og stykkevis (er det synonymer?) fra 3 til 5 innlegg i uken på det hyppigste, til et par ganger i måneden nå. Jeg har kvidd meg for å skrive så mye når siden har framtstått rotete og ufokusert. Mange forsøk på å rydde opp har blitt som en vanlig sommeropprydding i kjelleren. Du begynner, men så kommer godværet.

Jeg har ønsket en mer gjennomført og la oss si profesjonell profil. Kategorier og hierarkier har trengt å bli mer konsekvent. Og utseendet har fortjent en mer stabil framtoning.

Broderen la ned sin egen blogg for to år siden. Sammen har vi drevet bokbloggen Skrift  i noen år. Nå kommer vi til å slå våre krefter sammen og være skribenter på den nye siden begge to. Stoff fra hans første blogg og materiale fra Skrift kommer etterhvert til å flyttes over på Verden og vestkysten v.2, og da spesielt bøker som handler om reiser.

Denne adressen kommer til å bestå som et arkiv for mitt bloggeliv fra 2004 og fram til i dag. De  beste artiklene vil få en språkvaks og flyttes over til sitt nye hjem. Alt vaset kan dere heller finne på andre sosiale medier – hvis dere orker å leite.

Folk flest bruker Facebook til å publisere. Det er en fin ting. Men jeg føler behov for at bloggen skal få sin gjeninntredelse. Det er i bloggformatet du stiller deg åpen for verden, og det er i dette formatet de lengre tankerekkende får sin fortjente plass. Syns jeg ser det på Twitter og Face… Jeg opplever bloggen som det meste «faire & ssquare» sosiale mediet Jeg er en tilhenger av de litt lengre tankerekker.

Derfor.

Håper du stryker /geir og blir med oss videre.

 

 

One Comment on “God natt, og lykke til!

[…] du se flere av mine bilder, kan du gå inn på nettstedet mitt, Verden og vestkysten, eller på gallerisidene som jeg deler med min bror Ståle på […]

Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *