Close

Jeg anbefaler GraphPaperPress

Joda, jeg vet at dette smaker av reklame. Ja, det er faktisk reklame, men for en designtilbyder som jeg kan gå god for. I flere år har Graph Paper Press vært en av mine tre faste designleverandører når jeg har opprettet WordPress-hjemmesider for folk.

Graph Paper Press WordPress themes

Graph Paper Press er et lite team med webdesignere fra Brooklyn som lager minimalistiske  WordPress temaer for fotografer, kunstere og entrepenører. Deres innholdsrike design er glimrende til å lage blogger, bygge porteføljer og til å selge bilder og kunst selge bilder og kunst online. De har en fin blanding av  gratistemaer og såkalte  premium themes som er spesielt laget for de som vil videreutvikle og tilpasse temaene til egne behov.

Det er lett å sette i gang:

  1. Registrer deg med en konto hos Graph Paper Press.
  2. Finn et tema du liker.
  3. Last det ned og følg installasjonsveiledningen

Enkel tilpasning

Graph Paper Press har flere dusin WordPress-tema og tilleggsfunsjoner som både er lette og sette opp og å tilpasse. Du kan forandre skrifttyper, farger, bannere, menyer, sette inn logoer og lage slideshows for å få siden din til å bli så optimal som mulig.

Klar for e-handel

Graph Paper Press tilbyr også en gratis tilleggsfunksjn (plugin) ved navn Sell Media som gjør det mulig for deg å selge bilder, utskrifter og andre media gjennom WordPress-bloggen din.  Sammen med mange  tilleggsfunksjoner, blir Sell Media en enkel måte å følge opp salg, regne ut fortjeneste, beskytte arbeidet ditt og holde kontakten med dine kunder.  platform through which you can track sales, calculate commissions, protect your work and connect with your customers. Med Sell Media er det enkelt som fot i hose å drive sin egen fotonetthandel.

Til slutt…

Når ting ikke virker, og det kan jo skje, tilbur Graph Paper Press 30 dagers pengene tilbake-garanti på alle produktene. Ved å bruke denne koden sparer du 25% på standardprisene.

SAVE25TODAY

Start nå

Hvis du ikke klarer det selv…

er det bare å ta kontakt med meg. Jeg tilbyr hjelp til installasjon og oppsett av blant annet Graph Paper Press sine teamer, og du kan finne mer informasjon om mine tilbud her.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *