Close

Monkey Business

Long time, no see image her. Men en liten kikk på gamle bilder fra Sabah på Borneo skjulte denne lille sjarmøren som ved siden av orangutangen er selve kjennnemerket på Sabah, min favorittprovins i verden.

2 Comments on “Monkey Business

Silje
27. desember 2012 at 10:10 am

Sabah! *Sukk*

Nå har egentlig føttene klødd uvanlig lite og jeg har vært mindre rastløs enn jeg pleier å være, men jeg merker det kommer nå. Jeg merker suget. Og vil også gjerne til nettopp Sabah. Men, det kommer ikke til å bli i år. Det er det bare å erkjenne. I år skal fruen reise dit hun har unfinished business og være litt fornuftig, først og fremst. Og deretter er det blitt snakket om at det muligens er på tide med et Gnore-besøk en gang i løpet av 2013.

Men Sabah frister veldig. Og gjerne i kombinasjon med en større del av Kalimantan også. Jeg er jo safari-inspirert og kunne godt tenke meg å leie en leiebil for et par-tre uker og bare kjøre rundt, men hvor enkelt det er å campe og reise rundt i den indonesiske delen av Borneo aner jeg ikke. Sabah virket greit nok…men jeg vet ikke om det forandrer seg på andre siden av grensa.

Student-tur, Geir? Any news?

Svar
Geir
27. desember 2012 at 11:26 pm

Det er umulig ikke å få lyst til å reise til Borneo. Bare i dag har det vært to programmer om aper, regnskog og Sabah bare på NRK. Jeg blir dårlig av mindre, og vet at det er det stedet jeg vil tilbake til oftest. Men du må forklare meg hva et «Gnore-besøk» er for noe. Har prøvd å google ordet, men får opp så mye rart at jeg nesten ikke tørr nevne det her.

Jeg funderer litt på å ta med gjengen til Sarawak, men det jeg hører både om Sarawak og om Kalimantan er at regnskogen i stor grad er erstattet av mil på mil med palmeplantasjer og det er jo litt nedslående. Det tar likevel ikke fra meg lysten til å se hele øya.

Student-tur til Namibia? Det er vanskelig å tenke på det i jule»stria», men jeg har bedt om pris på fly – det er første steg på veien. Det frister farlig mye.

Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *