Close

Når teknikk og sjel møtes

Delta 26

Det har blitt en del båtbilder i det siste, en nesten ny sjanger for meg, og det har blitt noen interessante diskusjoner med mine venner i Smartmarine. Jeg får høre mye bra om bildene, men også at de ikke er «båtbilder».

Men hva er et båtbilde? Jeg vet ikke, jeg vet bare at for meg handler det om å la teknikken møte sjelen. Bare se på dette bildet: Fantastiske linjer i en nydelig Delta 26 Openen båt med et flott design og spennende løsninger. Men det som for meg gjør bildet interessant, er gleden min gode venn Kalle viser i blikket, bølgene i bakgrunnen og refleksen i vannet er med på å gi bildet noe båten alene ikke kan gi: En opplevelse av sjel. Tilsammen viser det en kombinasjon av fart, livsglede og estetikk. Om det selger båter vet jeg ikke, men det er hvertfall gøy å fotografere.

En skal aldri hovere over hva andre gjør, men her er et lite tips til dere som er på utkikk etter en nisje for å få fotfeste som fotograf. Det er mange båtfirmaer der, ute og like mange båter. Men jeg kan ikke skjønne annet enn at andelen fotografer blant båtfolket er proposjonalt motsatt av alle båtmennesker.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *