Close

Fototjenester

Trenger du bilder til familiealbumet, av barna og barnebarna, konfirmanten, kjæresten, brudeparet, katten din, ikke syns du helt har evnene til å gjøre det selv, men som samtidig syns det kan være skummelt å gå til orntli fotograf. Et sted midt imellom fins jeg, først og fremst fotolærer, men også en oppegående fotograf med dokumentarfoto og portrettfoto som spesialitet.


Priser
Type oppdrag Pris Merknad
Portrett-fotografering 2000,- Familiebilder, konfirmantbilder, personlige portretter. 1 times fotografering samt etterbehandling, utvalgte bilder på CD og privat webgalleri. Ubegrenset bruk av bilder, ingen tilleggskostnader. Du bestemmer selv hvor og hvordan du skriver ut bildene, men jeg kan gi råd om hva som fungerer best. Fast pris.
Firmaprofilering 500,- Firmaportretter, profilbilder, varebeskrivelser. Fri rett til intern bruk av bildene. Ved ekstern bruk (markedsføring, nyhetsoppslag) må det bli gjort egen avtale.
Om rettigheter til bildene: Som fotograf forbeholder jeg meg rettighetene til bildene, men de vil ikke bli brukt i noen sammenheng uten at dette først er klarert med dere.

 


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *