Close

Reiseguru?

– Reiseguru?

Stort ord å ta i sin munn, men det er vel ikke feil å påstå at jeg de siste årene har bidratt til å hjelpe folk med gjennomføringen av ganske så mange kilometer globetråkking. Etter å ha reist jorden rundt 5 ganger selv (i følge min konto på Traveller’s Point) og arrangert over tredve turer for folk siden 2000 bør jeg sitte inne med en god del kompetanse.
Nå har det kommet en tjeneste som gjør det lett for meg å dra nytte av denne kompetansen, for ikke å si la andre dra nytte av den…

En av de store reisebloggerne, Travelling Earl, har sammen med en gruppe entusiaster utviklet tjenesten Plansify nettopp for å la folk som meg stille sine kunnskaper til disposisjon, og samtidig tjene litt på det.

Det du gjør er å registere deg som enten bruker eller rådgiver, dokumentere at du har den nødvendige erfaringen, og så vente på at de godkjenner deg. Som godkjent reiserådgiver kan folk ringe deg via Skype eller sende deg tre spørsmål til en fast avtalt pris. Jeg tar 50$ for en times samtale, og 30$ for å svare på tre spørsmål, litt over standardprisen, men så var det dette med norske levekostnader.

Kjekk tjeneste, blir spennende å se om den tar av. Hvis du har lyst til å kontakte meg for reisetips, er jo Plansify-kontoen min en vei å gå. Mener du at du selv er en reiseguru? Hvorfor ikke registrere deg, du også?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *