Close

Skyene står ikke stille

Rogalandsstemning
Rogalandsstemning

Rogalandsstemning ©2012 Geir Ertzgaard

Rogaland, fylket med de fire årstider. Det ene øyeblikket sol og varmt, det neste høljer regnet ned. Det byr på utfordringer både i klesveien og fotoveien, men det gir uansett muligheter for stemninger som kan være ganske så interessante. Dette bildet ble tatt på Brusand, vi hadde vært der en time og fotografert landskap i spennede høstlys med dramatiske skyer i bakgrunnen og kraftige bølger mot strendene. Men så står altså ikke skyene stille….

2 Comments on “Skyene står ikke stille

Vibeke Johannessen
22. oktober 2012 at 3:04 pm

Geir. Jeg vil bare si tusen takk for alt jeg lærte på fotolinja. Det har gitt meg så mye inspirasjon og kunnskap til å fortsette med foto. Først nå forstår jeg hvor mye jeg faktisk lærte og hvor mye det året ga meg. Jeg studerer digital media/ foto og det går veldig bra. Interessant å se hvordan det går med kullene etter oss 🙂

Svar
Geir
18. november 2012 at 2:02 pm

Du verden så hyggelig av deg, Vibeke, spesielt når du nå kan se det i sammenheng med studiene du tar nå. Du har jo alltid hatt talent, og jeg følger med deg på bloggen din – det er tydelig å se at du vet hva du driver med. Det liker jeg!

Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *