Close

Webstøtte

Interessert i å lage din egen blogg eller fotoside? Jeg tilbyr ulike tjenester til forskjellige behov, og bistår med alt fra teknisk hjelp til oppsett av ferdige hjemmesider.

PRISLISTE

Full hjemmeside inkludert oppsett av domenenavn, installasjon av WordPress og fritt valgt tema tilpasset fra GraphPaperPress, Elegantthemes eller Prophoto. Inklkuderer et års fri support på oppsatt side. 3000,-.

Oppsett av WordPress-blogg på ditt eget domene, med installasjon av WordPress-tema med enkel tilpasning. 1500,- . Support kommer i tillegg.

Timebasert oppsett av WordPress-blogger eller annen håndtering av egne domener og annen  support kr. 500,- pr. time.

Alle priser er ex. mva.

REFERANSER

www.andreaimages.com
www.andreasfoto.no
www.vikfoto.no
www.tohender.no
www.fotograftonesvaland.no
www.lukkertid.no

HVA DE SIER OM MINE TJENESTER

Å vite hva som befinner seg under panseret på bloggen og webhotellet mitt er ikke en av mine sterkeste sider. Jeg har verken tid eller veldig interesse av å håndtere den tekniske delen av nettsiden min – jeg ønsker heller å fokusere på den kreative biten. Geir har gjort en kjempejobb de gangene jeg har hatt tekniske utfordringer og bistått med både fiksing, problemsøking, support og gode løsninger. Å ha en oppegående nettside er alfa og omega i våre dager. Jeg er glad for å ha en webguru jeg alltid kan ta kontakt med når jeg har behov for det – og da vet jeg at det ordner seg.

– Jan Ivar Vik, fotograf

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *