Gode linker om krisen i Kenya

Krisen i Kenya ser ikke ut til å finne en rask løsning enda, på tross av Desmond Tutus helhjertede forsøk på torsdag og fredag.

Mental Acrobatics støtter Odinga, og rapportene har en høy standard. Sannhetsgehalten i det som blir skrevet er det vanskelig for meg å gå god for, men Mental Acrobatics gir i hvertfall et godt innblikk i konflikten sett fra den ene siden.

Global Voices – Kenya: Global Voices er en gedigen blogg-dugnad som samler bloggere fra hele verden, og blir ikke drevet ulikt Sonitus, den norske bloggportalen som faktisk ikke er så verst. Global Voices samler blogger etter regioner og land, og linken gir deg en oversikt over en rekke kenyanske bloggere som skriver fra hver side av gjerdet. De ferskeste bloggene fra Kenya finner du forøvrig hvis du kikker i sidepanelet under Global Voices – Kenya.

Trond Erlang havnet midt oppe i det ved å legge ferien sin til Kenya nå i jula. Interessant å se det fra den siden også.

2 replies
 1. Utenfra
  Utenfra says:

  Enda et land i Afrika som går opp i røyk. Enda et land vi i Vesten får den utakknemlige jobben med å hjelpe. Kenya var et av Afrikas mest stabile og lovende land, sa de. Jaja.

  Svar
 2. Geir
  Geir says:

  Det kan man godt si, men da glemmer man at reaksjonen er et oppgjør mot korrupsjon og ukultur, at media har og benytter ytringsretten, at kenyanske bloggere tar tak i situasjonen og at på tross av hat og herjinger skjer en del demokratiske prosesser som er viktige.
  Kenya kommer til å lande med begge beina på bakken.

  Svar

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *