Going Grønn

Tor Amundsen gav meg ideen, og når Tor Amundsen gir deg en ide, så følger du’n opp. Han har gjort bloggen sin grønn i forkant av klimakonferansen i København, bare for å markere hva han mener. Jeg markerer akkurat det samme som Tor mener i denne sammenheng. Dermed er bloggen min mindre lesbar, men desto mer markerbar enn for noen minutter siden. Jeg oppfordrer alle å følge i Tors fotspor i akkurat denne saken. Jorda er for viktig at vi kan leke med den.

6 replies
 1. Geir
  Geir says:

  Da er vi tilbake i hvitt igjen. Ser ikke ut som det hjalp så veldig på klimatoppmøtet å farge bloggen min grønn. Men kanskje signalet fra CO15 er å ikke vente på politikerne, men gjøre det hver enkelt av oss må gjøre, og håpe at mange nok tar utforrdingen på alvor. Jeg for min del skal begynne med å kutte ut plastposer fullstendig.

  Svar
 2. Charlotte Larsen
  Charlotte Larsen says:

  Hei Geirus!

  Alle kommentarene dine har kommet frem på bloggen min, jeg har bare begynt med sånn greie at alle kommentarene må godkjennes fordi det har blitt så populært med spam på blogg.no.

  Også har jeg svart gjennom en sånn svarfunksjon på min egen blogg også 😉

  God jul videre til deg også! 😀

  Svar

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *