Hei til hele slekten!

Facebook-bølgen er over, i hvertfall såfremti fall så langt det gjelder meg konsernert. Jeg har funnet noe langt mer interessant og mye mer nyttig, og det takket være min teknofobe broder Bjørn Morten i Sverige.I dag morges inviterte han meg som medlem i felles slektstred. Da jeg registrerte meg for fem timer siden, var vi 12 personer. Når jeg skriver dette har jeg smertefritt og på en utrolig rask og fin måte funnet fram til 297 mennesker som jeg på en eller annen måte har et slektskapsforhold til.Dét er da vel langt nyttigere nn å si nei takk til Zombie-invitasjoner, nugs, listedeltagelse og jeg vet ikke hva.Hvor dette underverket fins? www.geni.com.Nå håper jeg bare ikke at siden hackes og alle mine gode slektninger blir kompromitert gjennom stjeling av e-postadresser og alt annet som blir lagt ut der. Men den faren fins jo også i Facebook.

2 replies
  1. XmasB
    XmasB says:

    Nesten 300 stk på 5 timer? Da har dere stått på ganske bra. Jeg opprettet et tre på geni.com i januar, og har rundt 150 i treet.

    Svar

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *