Herr Makan: Dagens antrekk

Inspirert av Frøken Makeløs, Tor Amundsen og Motebloggene kommer nå del nummer 2 i serien «Dagens antrekk».  Før var det herrer i dress som gjaldt, og nå syns jeg det er på tide at vi mannfolk tar igjen plassen vår som trendsettere i samfunnet. Denne gangen har jeg valgt en dungaree fra Jack & Jones 36/32 i slitt blått, en langarma t-skjorte eller hva de kaller det fra eeee… Carlings, belte fra en flyplass i Afrika og sokker fra Match. Fargene er valgt bevisst for å minne meg om fargen på himmelen over det tette skylaget her i Stavanger.

Herr makan

Bildet er forøvrig tatt i nyoppsatt hjemmestudio med Bowens reisesett med en lysskilde satt til høyre for kameraet. Blender er satt på f.5.6 og lukker syncet mot 1/125 på blitsen. Lyset ble spredd ut med en paraply tilhørende studiosettet. Relativt åpen blender ble satt for å gi den engleaktige rammen som kler meg så godt rundt bildet.

10 replies
 1. vibeke
  vibeke says:

  Har du nokre vasketips å koma med? Dei sokkane var så kvite. Sofaen og. Tyskarane er så flinke på vaskemiddelreklame. Alt blir så skinande kvitt når den tyske tornadohusmora har vore rundt med vaskefilla og når vidundervaskemaskina med vidundervaskemiddelet har vaska sokkane og trøyene kritt kvite. Brukar du slik Blenda (H)Kvit dei kallar han? Eller er det Blendaren som gjer alt så skinande kvitt og så kongeleg blått?

  Svar
 2. Geir
  Geir says:

  Det er vel riktig som du skriver at vi har sett både blendaren og lyset her hjemme. Rett skal være rett, begge var faktisk nyvaska, og det samme var motivet 😛 Merker du ikke lukten av Chanels ‘Alure?

  Svar
 3. Ida
  Ida says:

  Jeg syns dette er både fremskritt for deg og for bloggen din, Geir. Tror du kan vokse på dette! Jeg har kun en ting å utsette: et helblått antrekk kan se ut som en gjenspeiling av et blått humør. Har du det? Det høres nemlig ikke ut som deg. Jeg kan likevel se for meg at du savner oss da, kan det være det? Jeg savner deg, hvertfall! Derfor har jeg på meg en blå hettejakke i dag. Sjekk ut dagens tegneserie på bloggen min!

  Svar
 4. Geir
  Geir says:

  Vel, hva skal jeg si, Ida? Men blått humør er det dårlig med, selv om jeg kan like en god blues innimellom. Det er vel mer uttrykk for mine politiske sympatier: Jeg har en iskald blå holdning til markedsøkonomi og de sterkestes rett, og blåfargen er her for hele tiden å minne meg på hvem fienden er 😛
  Skal legge ut et bilde av dagens anntrekk plutselig. Der er det litt mer grønt, som uttrykk for håp og framtidstro.

  Svar
 5. Olav
  Olav says:

  wow! Bortsett fra de fotonerdegreiene under bildet er denne bloggen helt perfekt! Du har helt klart åpna noen dører nå, Geir! Bloggeuniverset kommer til å kaste seg over den nye Geir Ertzgaard! Det er jeg bombesikker på!:D

  Svar
 6. Geir
  Geir says:

  Jeg griner av glede over kommentaren din, Olav. Jeg lurer fælt på hvilken Olav du er, for jeg tror jeg liker deg. Du og hele bloggenorge har mye å glede dere over og til. I neste innlegg skal jeg også skrive om parfymen jeg bruker, og hva tankene mine bak valg av antrekk er. Kanskje også du, Olav, hvem du nå enn er, kanskje vil begynne å blogge om dine klesvalg. Vi må bevisstgjøre omverdenen på at vi mannfolk eier motetrendene.

  Svar
 7. Geir
  Geir says:

  Det tar jeg som et kompliment, og det skal både du og moderen vite -hvis du da ikke tenker på haken under haken under haken. 😉 Min mor er en kvinne av skjønnhet og med god smak.

  Svar
 8. Geir
  Geir says:

  Noe må man jo gjøre for å krype ned under 1000-tallet på Bloggurat-rankingen:-P.
  Siden jeg er mannlig moteblogger, kan jeg ikke love daglige oppdateringer, med mindre skift av «indre gemakker» er av interesse – noe det def. ikke bør være.

  Svar

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.