Hong Kong neste

Som observante lesere kan ha observert i et par uker nå, er neste stopp Hong Kong. Jeg skal være tre uker i Sørøstasia, og skal innom Nanning, Halong Bay, Hanoi, Prey Veng, Phnong Penh, Siem Reap og Koh Chang før jeg sveiper innom Hong Kong igjen og hjem til norsk påskeferie.

Jeg har det med å love gull og grønne skoger av rapporter fra turene mine. Men hvor mye har det blitt av meldingene hjem? Det blir ikke mye tid til å sette seg ned på en datamaskin for å skrive når man skal gjøre unna en liten verdensdel på tre uker. Strengt tatt – litt av poenget med å reise er vel at man gjør annet enn å sitte å glo på den samme skjermen som man gjør når man er hjemme?

Uansett: For å gi dere en liten smakebit på hva det er jeg skal gi meg ut på, får dere se noen av bildene den første gangen jeg tilbrakte 8 timer i Hong Kong.[smugmug url=»http://ertzgaards.smugmug.com/hack/feed.mg?Type=gallery&Data=1411553_69AXT&format=rss200″ title=»Hong%20Kong%20neste%20stopp» description=»Hong Kong er første stopp på reisen gjennom Sørøstasia. Det er en helt spesiell by i seg selv, men også muligheten til å komme seg nær sagt hvor som helst i for noen få kroner gjør byen til et attraktivt utgangspunkt » imagecount=»100″ start=»1″ num=»100″ thumbsize=»Th» link=»lightbox» captions=»true» sort=»true» window=»false» smugmug=»false» size=»M»]

5 replies
 1. vibeke
  vibeke says:

  Så heldig du er! Er det i jobbsammenheng? Jeg har ligget ganske lavt på blogglesing en stund, og har ikke fått med meg at du skal ta en slik tur, med hvem og hvorfor. Hvorfor du skal ta en slik tur må jeg jammen meg finne ut av. Det hadde vært veldig deilig for oss andre å kunne gjøre noe sånt, bare reist og reist.
  Men misunnelse er en synd, så jeg legger meg ikke ned på et slikt nivå. Aldri i livet 🙂

  Svar
 2. Ståle
  Ståle says:

  Jeg sier god tur, jeg. Håper minnebrikkene fylles av blinksudd vi andre kan nyte ved leilighet 🙂
  Til Vibeke: Brodern er på jobbtur. Tre uker surring rundt i sørøstasia med elever. Tror han liker det. Det virker iaffal sånn på han…

  Svar
 3. Geir
  Geir says:

  Joda, det ble en misunnelsesverdig tur, selv om det står fint lite om den på disse sidene. Blogging og tur med elever går som regel ikke så bra sammen. Men som dere ser av noen ferskere innlegg, så har det i alle fall blitt noen bilder av turen – etter siste sletterunde sitter jeg med ca 1970 bilder som må finne sitt sted i verden.
  Er glad du ikke legger deg på misunnelsesnivået, Vibeke, og håper heller at du får oppleve den delen av verden snart. Bare et tips: Vent til de har blitt ferdige med å bråke i Thailand.
  Ståle: Takk.

  Svar
 4. Geir
  Geir says:

  P.S: Glemte å nevne for deg, Dorthea, at jeg har fulgt med deg på turen, og lurt litt på hvem du reiste med. Ting kunne tyde på at den turen du var på ikke var så veldig annerledes enn min tur – og med de samme hensikter. Malaysia er et av de landene jeg har aller mest lyst til å besøke igjen, og tror kanskje det kan bli mulig allerede neste vår.

  Svar

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *