Hvor i all verden er geirsan 1? En liten billedkonkurranse i 7 deler.

Nå er jeg tilbake fra sommerens siste store utfart, med datamaskinen full av bilder fra en rekke land og steder hvorhenved jeg har beværet. I mitt stille lille hode tenkte jeg at en måte å dele sommeren med dere, er å ha en ettukers billedkonkurranse der  jeg legger ut et bilde fra et givet sted pr. dag. Du skriver i kommentarfeltet fra hvilket sted du tror bildet er tatt, og hvilket sted som er i motivet.

F.eks: Legger jeg ut et bilde fra Karl Johan nedover mot Sentralstasjonen er svaret: Du står på Slottsplassen og tar bilde av Karl Johans gate.

Jeg kommer ikke til å avsløre svaret før på konkurransens siste dag, som er søndag 9. august kl. 23:59:59. Vinneren, som er den med flest riktige svar, får en fin liten premie i kategorien ære og berømmelse – kanskje.

Vil du ha tips? Sjekk DOPPLR eller Lightstalker-pluggene i sidemalene mine.

Her er ukens første oppgave:

Et sted i Norge 1

8 replies
  • Geir
   Geir says:

   Det kan jo hende, men det kan også ikke hende. Svaret på spørsmålet ditt er «jo nærmere, jo bedre». Rett fjord er bra, rett del av fjorden er enda bedre, så fremt vi snakker om fjord da.;-)

   Svar
 1. Petter
  Petter says:

  Nærmere enn du tror??? Da fikk jeg jo lyst til å tenke egen kommune eller nabokommune -men jeg synes ikke det er lett å kjenne igjen noe. Det fjellet som stikker ut i vannet der ødelegger alt…

  Jeg prøver et hagleskudd fra hofta (selv om jeg aldri har vært i Rogaland): Boknafjorden?

  Svar
 2. vibeke
  vibeke says:

  Tja – skal vi ta det enkleste svaret? Fra siste feriested, for å si det slik. Det er Trondheimsfjorden sett fra nord, altså fra et skogkledd høydedrag i Verdal og sør til Levanger, eller noe slikt.

  Svar
 3. Ståle
  Ståle says:

  Dette er selvsagt Mjøsa sett fra området mellom Tangen og Strandlykkja i Hedmark. Noen ganske få mil før Minnesund. Håper neste oppgave er noe mer utfordrende… 😀

  Svar

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *