Hvordan skal jeg nå profilere bloggen min?

Glugg er død, Bloggrevyen drar inn årene og senker seil 1. juli. Bloggurat er ikke bloggprofileringens Einstein, men fungerer på et vis. Så hva skal man gjøre?

Entré Petter fra neppe.no og bloggaggregatoren med det velklingende navnet Blopp. Forrige uke fikk jeg en mail jeg satte stor pris på. Petter ville lansere en ny og bedre måte for folk å profilere bloggene sine (og alle oss andres) på, hadde kikket litt på Digg (tror jeg) og satt opp en løsning som han ville jeg skulle ta en titt på. Tilbakemeldinger gitt, flere personer trukket inn, og vips så har vi løsningen på det store spørsmålet:

Hvordan skal jeg nå profilere bloggen min?

Svaret er altså blopp.no, og herved er anbefalingen gitt. Sleng dere med. Dette er fine greier. Det er nemlig en slags Bloggrevyen på speed, ilagt en del fine funksjoner fra Glugg, og med muligheten til å pinge anonymt og automatisk, og det er jo gilde greier. Ikke helt ferdig enda rent design- og innholdsmessig, men dette er en innernier fra Petters hånd.

Fremtiden for pr-kåte norske bloggere

Fremtiden for pr-kåte norske bloggere

4 replies

Trackbacks & Pingbacks

  1. […] har vært fantastisk. Inger Johanne, Digital Hverdag, Anne-Sophie, Rune, Internett entreprenører, Geir, Ragge, Fred Rune, Helge, Ståle, InspirasjonOnline, Petter og Vibeke har blogget om den nye […]

  2. blopp.no sier:

    Så var det sagt… » Bloggarkiv » Hvordan skal jeg nå profilere bloggen min?…

    Med Bloggrevyens død og Gluggs begravelse trengs et bedre alternativ til Bloggurat og stormedienes bloggstjelingstjeneste….

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *