I'm bloglovin', man

Dagens habittNoe må ha skjedd. I juli har jeg hatt 323 unike besøk her på det som er en av Norges beste blogger, og vi er allerede over halvveis i juli. Har folk tatt sommerferie, eller bør jeg som Tor vurderer, å begynne å skrive om klær og mote, dvs. legge ut bilder med hvilken t-skjorte og olabukse jeg bruker i dag? Det skulle være en enkel sak, jeg går jo med samme habitt minst tre dager på rad før jeg vurderer å skifte. Og sminke? Joda, jeg barberer meg jo et par ganger i uken, og da hender det jeg bruker auda-toalett for å spre gode vibber i nærmiljøet. Det er sikkert mange som vil være interessert i mine vurderinger av kjente deodoranter fra Coop. Eller jeg kan gjøre det veldig enkelt, og bare begynne med bloglovin’. Da tror jeg Ida W skal få konkurranse, gett.

Följ min blogg med bloglovin Det er da i hvertfall et forsøk?

P.S. La meg bare få sagt at jeg syns Ida W. ser ut til å være ei trivelig jente med mange venner, og at dette ikke ikke må oppfattes som misunnelse fra min side. Til orientering: I skrivende øyeblikk ruver jeg på 211673. plass på Bloglovin’ sin oversikt over populære blogger.D.S.

Dagens habitt (og gårsdagens). Utvasket caps i bomull fra Rip Curl, kongemarineblå krageskjorte i syntetisk materiale fra gateselger i Bangkok, Crumpler fotobag fra Crumpler, Brun olabukse i dungharee fra Old Boys of Europe, Adidas stinkbomber fra Adidas.

6 replies
 1. Tine G.
  Tine G. says:

  Hei Geir!
  Jeg tror ikke jeg visste at du blogger, men nå skal jeg jammen meg begynne å følge med. Spesielt hvis du begynner å skrive om mote og sånt ræl. hahah. Helst ikke. Men nå har du en ny leser, og det løfter deg vel litt høyere opp på lista? 😉

  God sommer!
  -Tine G.

  Svar
  • Geir
   Geir says:

   Hæ, Tine! Visste du ikke det? Jeg er en av Norges eldste og fremste bloggere innenfor min sjanger. Bare spør Vibeke, som var den første til å kommentere akkurat dette glimrende innlegget. Så fint at du hiver deg på da. Noen lesere setter man mer pris på en andre (og da må jeg si at hvis det nå er noen som føler seg tråkket på eller tilsidesatt, så gjaldt det ikke dem).

   Svar
 2. Yngve Thoresen
  Yngve Thoresen says:

  Da følger jeg deg og, så da har du vel krøpet cirka hundre tusen plasser opp på lista. Jeg lå nemlig like under 100000. plass med dobbelt så mange forfølgere som deg (altså 2).

  Du finner meg her.

  Svar
 3. Chi
  Chi says:

  Oh…! Bloglovin’…? Vel, jeg prøver meg også. Som en bloglovin’ kvinne. Jeg…kremt…nå innrømme at det ikke er spesielt travelt på min lille hybel i bloggiverset heller…

  Riktig god helg! :o)

  Svar

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.