Inspirasjon i alle retninger

«Hold oss oppdatert på livet ditt a!»

sa klassen min til meg da de slutta i går. Og dermed hadde jeg et påskudd for å få i gang bloggen igjen.

Jobben min består i å inspirere kidza, prøve å gi de et løft, få de til å tenke noen tanker de ikke har tenkt før eller sette sammen de gamle tankene de har tenkt i en annen rekkefølge enn tidligere. Det er mange oppdagelser og a ha-opplevelser i det å vri litt om på virkeligheten og snu litt om på setninger. 

 

Klassen min. Foto: Fransisco Soler

Men jeg har ikke mye inspirasjon å gi hvis jeg ikke får litt av det også. «Hold oss oppdatert» er en liten setning jeg aldri har tenkt før – ha det bra, kjenner jeg til. Hold kontakten er en gammel traver. Men at jeg skal holde de oppdatert på ting gjennom å skrive og bildefortelle – det har jeg liksom aldri tenkt kunne vært interessant.Men jeg ble inspirert av tanken, og innser at inspirasjon er noe som går i alle retninger. Takk for det, klassen min, for å ha inspirert meg. Også famlede ulker med påbegynt svalestup bør få kunne prøve seg med en liten svanesang, så her er jeg altså og holder dere oppdatert.

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *