Jeg er tilbake

Jeg er endelig tilbake, nå med ny utleier, men med enda bedre kontroll over reiret mitt. Så er det bare å håpe at Majann og Ståle snart er tilbake i full fres, de også.

11 replies
 1. majann
  majann says:

  jeg trenger å vite hva jeg må gjøre for å komme tilbake nå….for nå dør jeg sånn sakte men sikkert her….min mest innholdsrike uke i løpet av siste to år er gått, og bloggen min har vært død hele tiden….tenk alt det SPENNENDE (haha) bloggforfølgerne mine kunne ha lest om denne uka!

  * a b s t i n e n s e r *

  😀

  Svar
 2. Geir
  Geir says:

  Hmm. Hyggelig å høre, Eugenie. Da er det bare å begynne å levere. Men før jeg gir meg helt i kast med dette, har jeg lyst til å gjøre denne siden så brukervennlig som mulig for svaksynte. Hva bør jeg endre på?

  Svar
 3. Daxán
  Daxán says:

  Og for å feire at du er tilbake, har jeg gitt deg en pris på bloggen min i dag. For atte du skriver om så mye og så mangt. Og for at du hjalp oss alle andre på nett igjen 😉

  Svar

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *