Jeg trenger litt hjelp til kodingen

Jada, jeg holder fortsatt på med å fikse på denne siden. Det kommer ikke så veldig mye meningsfullt røl ut av meg på enda en stund. Og nå trenger jeg hjelp.

Designet er en voldsom tilpasning av et tema ved navn Illacrimo, og det fine med det er at et er enkelt å fikse på. Ikke mange tilleggsfunksjoner, speisa løsninger og flyvende grafikk. Problemet er imidlertid følgende: Ta en titt til høyre i dette skjermbildet i høyre sidekolonne. Der ser du det står Bruker, Site Admin, Logout(in), Entries RSS og WordPress.org. I temafilene til Illaqrima fins det ingen steder jeg kan endre denne teksten til norsk. Hvorfor ikke?

Det er her jeg trenger hjelp av WordPress-kompetente folk. Temaet på denne bloggen er widget-ready, men jeg finner ingen av de nevnte begrepene i widgetene heller, jeg har bladd meg gjennom alle filer i WordPress, og nå står jeg altså her fullstendig i vilrede. Hva har jeg oversett?

7 replies
 1. majann
  majann says:

  …det aller beste, er at jeg har gjort første steg, og at kodingen i seg selv ikke er min greie… *jeej* fargeskjema er pÃ¥ vei – straks! 🙂

  Svar
 2. geirsan
  geirsan says:

  Det kan du bare være glad for. Dette er egentlig helt ubetydelige ting i den store sammenhengen, men du verden så irriterende når man henger seg opp i det.

  Svar
 3. geirsan
  geirsan says:

  Phuuuu! Hjelper med en sterk liten forkjølelse på en torsdag. Nå har jeg endelig klart å finne ut problemet her. Infoen var fordelt over to forskjellige filer i wp-includesmappen. Det er jo bare å fikse på general-template.php og på widgets.php, så går det som bare det.
  Jeg er glad for å kunne meddele denne lykkelige nyheter til dere som følger med i spenning. Så nå er det bare å vente på fargekodekartet fra Majann, så skal dette bli strålende greier.

  Svar

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.