Kommentarsystemer

Jeg leser mange flere blogger nå enn jeg gjorde tidligere. En telling på Newsgator, som er den saiten som koordinerer RSS-abonnementene mine slik at de er tilgjengelige på begge Macene, online og på min iPod Touch, så leser jeg 288 blogger jevnlig, om ikke daglig.

Det er klart det tar tid, å pløye gjennom alt dette, og det er langt fra alt jeg leser like nøye. For i det hele tatt å ha oversikt over alt sammen, så bruker jeg et program som heter NetNewsWire, som raskt viser meg overskriften og gjerne et sammendrag av teksten uten at bloggens design kommer fram – altså en programvareversjon av Google Reader.

For meg handler blogging om flere ting. Minst viktig er behovet for å få dempet skrivekløen, eller eksponeringsbehovet for å si det slik det faktisk er. Men blogging handler også om nettverksbygging, og da spiller kommentarer en viktig rolle. Jeg er altså innom alle disse bloggene jevnt og trutt. Men en ting er å lese de, en annen, og egentlig langt viktigere ting er


Hvis du har lyst til å se hvilke blogger jeg abbonnerer på og som jeg er innom minst en gang i uka, så kan du jo klikke her .

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.