Kreativ pris til meme- og prisfri sone

preis.jpgPå denne meme- og prisfrie siden har jeg fått den ubetingede ære å bli utnevnt til kreativ blogger. Man blogger ikke for priser eller memer, men når det er bikkja over alle bikkjer, vofsen over alle vofser, Narsisuss’ overhund, hundeherskeren over alle hundeherskeren, vår alles kjære Harun al Daxán som gir meg prisen, så kan ikke denne ydmyke sjel gjøre annet enn å takke og bukke og prise seg lykkelig over at verdens mest intelligente, for ikke å si eneste intelligente  hund har gitt meg slik en høythengende pris.

Menz Schullerud prøvde en gang å bevise Guds eksistens på følgende måte:

Hvis ikke Gud eksisterer, så er jeg det høyeste av alle vesener. Men det kan jeg aldri tenke meg.

Nå må nok Schullerud lete lenger etter et gyldig gudsbevis, for det fins nemlig et vesen som er høyere enn både jeg og han kan tenke seg. Nemlig Harun al Daxán, Indiana Dax, kjær vofs har mange bjeff. Prisen varmet ihvertfall.

Sånn ser forresten herligheten ut, og da mener jeg ikke prisen…

Ingen tvil om hvem som fortjener ALL oppmerksomhet her nei.

Ingen tvil om hvem som fortjener ALL oppmerksomhet her nei.

5 replies
 1. Anne-Sophie
  Anne-Sophie says:

  «Narsisuss’ overhund» ! Jeg ler meg nesten skakk av dine kommentarer og samtaler med den StoreLille Herren.
  Ja, Daxán, altså. Jeg kan ikke skjønne annet enn at han er verdens mest intelligente hund. Ikke nok med at han kan spise råtten fisk og pådra seg magesjau. Han kan til og med svare på kommentarer i sin egen blogg! Ikke mange hunder som kan det.

  Hilsen en nesegrus beundrer

  Svar
 2. Geir
  Geir says:

  Nesegrus beundrer? Av meg eller av Daxfarao?
  Det er meget mye med den hunden. Når selv jeg må innrømme at jeg syns han har en viss stil, så sier det utrolig mye. Du kan bare spørre bror min om hva slags forhold jeg ellers har til firbeinte husdyr.

  Svar
 3. Zhivago
  Zhivago says:

  Jeg begynner å få mindreverdighetskompleks for Daxan her. Heldigvis tar jeg det igjen både i størrelse og i den bergenske kjeften min.
  Ellers er jeg enig med Anne-Sophie her. Du virker som en artig skrue med omvendte gjenger 🙂 Gratulerer med prisen!

  Svar
 4. Geir
  Geir says:

  Jeg takker og bukker.
  Du skal ikke ta det med mindreverdighetskomplekser overfor Daxafroman så nøye. Han hever seg så høyt over alle oss andre at det er fremdeles er rikelig med plass til oss andre. 😉

  Svar
 5. Daxán
  Daxán says:

  Hyggelig å lese velfortjent skryt. Meget godt formulert, min gode mann. Godt å vite at det er noen i familien som har forstått min rettmessige stilling 🙂
  Likte alt særlig godt, men jeg syns kanskje du traff spikeren midt på fingeren i kommentarsvaret til Zhivago – der du skriver at andre ikke behøver å ha mindreverdighetskompleks. Det må jo være totalt bortkastede krefter å prøve å nå opp til mitt eleverte nivå 😀

  Svar

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *