Left out

This really is a student’s idea, but I had to help out doing the camera work. It’s about being left out because you don’t fit in, unfortunately an experience too many people have had with a Churc that states inclusiveness as a trademark of it’s excistence. I don’t blame the Church, but there are too many people representing their own image of the Church, and not the Church in it’s essence.

3 replies
 1. Jan Ivar Vik
  Jan Ivar Vik says:

  Litt mye støy, men det plager meg ikke noe særlig. Fint uttrykk på den utstøtte, men de andre ser litt tafatte ut. Tror også det ville vært bedre om de andre ikke hadde hatt caps, luer og hettegensere – slik at de fremstår litt mer streite og på den måten sterkere signalisere at det er mindre rom for de som skiller seg ut. Kanskje. Tror også med hell de andre kunne vært mer uskarpe, og mer i bakgrunnen. Hva er tanken med den utstøttes klær?
  .-= Jan Ivar Vik´s last blog ..Together =-.

  Svar
 2. The White Zulu
  The White Zulu says:

  Jan Ivar: Jeg setter pris på dine skikkelige tilbakemeldinger. Jeg ser også tekniske svakheter i bildet, men bryr meg ikke så mye om det her. Jeg er fornøyd med hvordan lyset rammer inn hovedpersonen, samt det såre blikket. Til forskjell fra deg tror jeg at bekledningen viser åssen de er – og ansiktsuttrykkene var noe av det jeg syntes stemte best: En slags likegyldighet overfor ei som føler seg støtt ut. Det med mindre dybeskarphet har jeg ikke tenkt på, men det er en interessant tanke.
  Tanken med klærne var viktig for hun som kom med ideen: I den kirken hun gikk passet det ikke å spille fotball for jenter… Kanskje ikke så enkelt å tolke, men det viktigste her er vel likevel at hun blir oversett og sårheten i blikket.

  Når det er sagt: Dette bildet hadde ikke sluppet gjennom kvalitetskontrollen hvis det var for å bli lagt ut for salg eller brukt i en offentlig sammenheng.
  .-= The White Zulu´s last blog ..Godt nytt år! =-.

  Svar

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *