Mens dere venter

[singlepic id=1 w=80 h=60 float=left]Mens dere venter på at det skal skje noe her, kan dere jo gjøre som Not a Ballerina og teste geografi-kunnskapene deres. Not a Ballerina fant denne utømmelige kilden til geografitester og andre tester via Mike Richard på Vagabondish. Og dermed har du både fått noe å sysle med og tips til minst tre givende sider du kan utforske.

Nevnte jeg forøvrig at jeg klarte 53 av 53 land i Afrika med 2:33 igjen på Afrika-testen, mens gjennomsnittet er 32 land, og at jeg lå svært så godt over gjennomsnittet på hvor mange land jeg kunne nevne på fem minutter. Se smilet mitt

😀

3 replies
 1. vibeke
  vibeke says:

  Det er nok fordi du er så snill og flink, det Geir.
  Gratulerer med overstått bursdag 😀
  Jeg vet hvor Madagaskar og Sør-Afrika er. Og der sa det stopp, gitt.

  Svar

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.