Min bror fotografen er nå min bror litteraten

20071230Christmass TreeMin bror fotografen har startet en ny blogg, denne gangen om bøker. Under banneret Skrift publiserer han artikler, anmeldelser og kommentarer til litteratur på et bredt plan. Skrift er også åpen for at andre melder seg på som skribenter. En av de som allerede har meldt sin ankomst er undertegnede.

Dette er den tredje bloggen min bror fotografen publiserer. Fra før av har han reisebloggen Safari og bloggen Daxiania , som handler om dachshunder generelt, og de tre dachsene hans spesielt.

Særlig Daxiania har fått en del oppmerksomhet, noe jeg tror og håper Skrift også kommer til å gjøre. Jeg anbefaler at dere tar en titt.

I forbifarten glemte jeg å nevne at min bror fotografen også tar en del bilder. Ikke blogg akkurat, men ta en titt på Fra Verdal ti Verdas ender .

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *