Min Twitter-uke

 • Da har jeg overført ertzgaard.net til Bluehost. Så får vi se hva som skjer. #
 • New Blog Entry (Norwegian language only), «Spotify – den perfekte iTunes-kompanjongen» – http://tinyurl.com/88d9t5 #
 • Prøver å finne ut det beste tilbudet på webhotell. STW er nede igjen… #
 • Jeg har prøvd ut to nye Twitter-klienter: Syrinx og TweetDeck?Hvem er best?Definitivt IKKE Twitterific. #
 • Er det noen som vet hvordan man endrer språk fra spansk til norsk/engelsk i Adobe Air? Alle meldinger kommer på spansk,… #
10 replies
  • Geir
   Geir says:

   La det være helt klart med en gang, Vibeke, at det er vel så god grunn til å stille spørsmålet ved Twitter som det er ved å ha en iPod. For meg virker tjenesen fullstendig poengløs – men så var det dette med å prøve ut nye ting da…. Noen av oss er skapt for det, andre ikke. Jeg regner med at tjenesten er ute av drift igjen i løpet av kort tid på herværende blogg…
   Vi får bare se hvor lang tid det tar 😉

   Svar
 1. vibeke
  vibeke says:

  «Twitter is a service for friends, family, and co–workers to communicate and stay connected through the exchange of quick, frequent answers to one simple question: What are you doing?»
  Jeg har blogg, jeg har mobil, jeg har ulike e-postadresser. Ikke minst kan jeg snakke med folk. Men trenger jeg å vite hva folk gjør til en hver tid? Trenger folk å vite hva jeg gjør til enhver tid? Trenger vi å være connected hele tida? What are you doing? Mind your own business – får jeg lyst til å si.
  Jeg er sikkert fryktelig gammeldags, altså, men jeg mener at slike greier fører til et skapt behov.

  Svar

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.