Nostalgic

nostalgic (1)

Two posts today. Looking through my multitude of images, i got to some of the old ones that I scanned a few years back. Looking through them, you get nostalgic, and any thoughts about quality or creativity becomes less important than what the image conveys. It’s strange and reason for reflection to see how analogue images, even those scanned into digital, work diffrently from the technically but sometimes soulless images of the digital era.
This time memories of places and times past. Hope you enjoy the image just for it’s emotive side.
Did I forget to say that this is looking down on the Rift Valley from the escarpment near Naivasha.

4 replies
 1. Inger Johanne
  Inger Johanne says:

  Jeg kan tenke meg dette bildet rommer mange minner for deg.
  Det gir meg en rolig og god følelse å se på det store landskapet, den enslige kua og regnbygen som er på vei. I grunnen forteller dette bildet veldig mye.

  Svar
 2. The White Zulu
  The White Zulu says:

  Du har helt rett, Inger Johanne. Det er et personlig bilde over et sted som betyr ualminnelig mye for meg. Det er en god historie, og en annen dag hadde teknikken også stemt. Selve komposisjonen er akkurat sånn som den bør være på et ok bilde.
  Tusen takk;-)

  Svar
 3. Jan Ivar Vik
  Jan Ivar Vik says:

  Geir, jeg synes dette hører mer hjemme i fotoalbumet ditt enn på en fotoblogg. Jeg forstår at dette er et bilde som betyr mye for deg, men for meg – utenforstående – blir dette bildet tilnærmet intetsigende. Jeg liker teknisk gode bilder som har en spennende komposisjon, hvor farger eller mangel på farger tilfører bildet noe og hvor motivet kan få betrakteren til å tenke litt selv. Dette bildet vekket ikke noe engasjement hos meg, dessverre.

  Svar
 4. The White Zulu
  The White Zulu says:

  Jeg forstår hva du sier, Jan Ivar, og på mange måter er jeg enig. Men det er en viktig side ved min blogg som en blogg drevet av en selgende fotograf ikke har råd til å ta høyde for: Eksperiment og utprøving. Det er vel derfor jeg selv skriver at jeg har lagt til side alle tanker om kvalitet og kreativitet er lagt til side. Det som teller her, er nostalgi og det jeg sier om forholdet mellom digitale og analoge bilder.
  Når det er sagt: Bildet i seg selv er teknisk sett middelmådig. Syns du jeg bør utelate slike bilder fra denne bloggen? Begrunnet svar tas imot med stor takk.

  Svar

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *